Villa fra EDC

Lille Randers 3A, Thorsager

8410 Rønde

1.598.000 kr.

4/2 rum, 123 m²
Åbent hus med tilmelding 13. maj 10:00 - 16:00

Charmerende og idyllisk villa på rolig villavej

EDC AROS Rønde har nu fornøjelsen af at udbyde Lille Randers 3A i Thorsager til salg. Boligen er placeret på en rolig villavej i Thorsager. Denne charmerende ejendom som er opført i 1798, har masser af historisk karakter og en skøn beliggenhed på en rummelig grund. Med 123 kvadratmeter boligareal og en grund på 721 kvadratmeter, er der rigelig plads til både bolig og udendørs aktiviteter.
Boligens stueplan byder på en entré, to gode stuer, rummeligt køkken og en fin udestue, hvor hyggelige stunder kan nydes.
Boligens første sal byder på en repos, et stort værelse og et disponibelt rum.
Inde i boligen finder du et åbent arrangement uden bærende vægge, der giver dig en unik mulighed for at tilpasse rummene efter dine ønsker og behov. Dette skaber en rummelig atmosfære og åbner op for utallige muligheder for at skabe et hjem, der passer perfekt til din families livsstil.
Udenfor finder du en rummelig have omkring ejendomme, som giver dig masser af muligheder for at skabe dit eget udendørs paradis. Det er helt fra blomsterbede til grønsagsbede og mulighed for at skabe en hyggekrog, hvor der er plads til at udfolde dine haveentusiasme.
Ydermere bliver du i haven mødt af en pergola som er omgivet, er hyggelige træer og buske. Ved siden af den hyggelige pergola, kan du opdage det store udhus på ejendommen som er en bonus, hvis du har behov for et værksted eller har brug for ekstra op­be­va­rings­plads. Værkstedet giver dig mulighed for at arbejde på dine projekter i komfort, uanset om det er træarbejde, havearbejde eller noget helt tredje.
Denne ejendom har mere at byde på end bare huset. Et ekstra stykke jord længere nede ad vejen følger med, hvilket åbner op for spændende muligheder som dyrkning af afgrøder. Der er også et praktisk redskabsskur til opbevaring af diverse værktøjer og redskaber. Med denne ejendom får du både et hjem og et lille stykke land, perfekt til at udforske dine grønne fingre og skabe et hyggeligt udemiljø.
Boligens charme og historie:
Denne velholdte ejendom udstråler historisk charme og atmosfære fra første øjeblik. Boligen er omhyggeligt vedligeholdt og bevarer mange originale detaljer, herunder fritliggende bjælker. Det er som at træde ind i en tidslomme med al den moderne komfort, du behøver.
Beliggenhed:
Thorsager er kendt for sin charme og rolige atmosfære. Her er du tæt på naturen og kan nyde smukke gåture i det om­kring­lig­gen­de landskab. Byen har bevaret det dejlige landsbyliv, hvor skole og idræts­for­e­nin­gen er sam­lings­punk­tet. Thorsager er tæt beliggende på Nationalpark Mols Bjerge, hvilket indbyder på en god gå-, cykel-, eller løbetur. Desuden er der få kilometers kørsel til Kalø Slotsruin og vandet, som kan nydes i rolige og smukke omgivelser. Byen har en nyere Dagli'Brugsen, let­ba­ne­trin­bræt samt cykelsti til Rønde. Afstanden fra Thorsager til Aarhus, Randers & E45 er ca. 30 minutters kørsel i bil.
Denne ejendom er en unik mulighed for dig, der ønsker at bo i historiske omgivelser med moderne be­kvem­me­lig­he­der.
Så er drømmen et charmerende hus i rolige omgivelser? Så kontakt EDC AROS Rønde allerede i dag på tlf.: 86 37 19 44 og bestil en fremvisning af Lille Randers 3A.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Fakta om Syddjurs (44.076 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
14,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.382 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.084 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.857 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
84105016
Boligareal
123 m²
Vægtet areal
127 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
721 m²
Antal etager
1
Byggeår
1794
Ombygget
2001
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.859 kr.
Pris/m²
12.583 kr.
Pris
1.598.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-6,00 %
Liggetid
185 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
80.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.156 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.264 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Elboe

Afdelingsleder, Ejendomsmægler MDE

mael@edc.dk40 30 64 67EDC AROS Rønde

EDC AROS Rønde

Hovedgaden 36, 8410 Rønde

841@edc.dk86 37 19 44