Villa fra EDC

Stillingvej 508

8462 Harlev J

3.798.000 kr.

5/4 rum, 152 m²
Åbent hus med tilmelding 23. maj 10:00 - 17:00

Skøn ejendom med charmerende bolig og er­hvervs­mu­lig­he­der - Tæt på Stjær

Velkommen til Stillingvej 508 i Harlev J. På denne store grund ligger en charmerende moderniseret bolig med en helt fantastisk lukket have, et udhus/anneks med et tilhørende stort disponibelt rum samt en stor hal/værksted. Grunden er på 5038 kvm og har en perfekt beliggenhed til mo­tor­vejs­net­tet.

Sælger siger om ejendommen:
”Vi har været utroligt glade for at bo på ejendommen og de muligheder det har givet os at etablere vores firma samme sted som vores bolig. En af de ting vi særligt har været glade for, er lokalområdet og landsbyen Stjær - siden vi flyttede hertil i 2014, har vi haft et stort tilhørsforhold til byen, som i 2021 blev kåret til Årets Landsby og som har en af landets bedste skoler, samt et stort og rigt foreningsliv. (Hvilket er en af grundene til at vi har valgt at blive i lokalområdet, på en større ejendom i nærheden, som giver os den nødvendige plads til vores virksomhed.)

Vi har desuden brugt skoven på den anden side af Stillingvej rigtigt meget, til både gå-, løbe- og cykelture. Der er utroligt smukt på alle årstider.”

Boligen:
Denne skønne bolig byder på 152 kvm boligareal, hvoraf 46 kvm udgør den udnyttede tagetage. Boligen har en stor og lukket have samt en skøn træterrasse, hvor I kan nyde som­mer­af­te­ner­ne. Vinduerne udskiftet i 2021 og der er gulvvarme i flere af boligens rum.

Her bydes I velkommen i en åben og lys entré, der straks imponerer med sin rummelighed og tilbyder plads til opbevaring af både sko og overtøj. Fra entréen bevæger I jer videre ind i det åbne køkken/alrum, hvor I kan tilbringe dejlige stunder sammen. Køkkenet blev renoveret af den nuværende ejer i 2014 og præsenterer sig moderne og stilfuldt.

I forlængelse af køkkenet mødes I af en skøn stue, der indbyder til hygge og afslapning. Herfra er der direkte udgang til den flotte træterrasse, hvor I kan nyde solrige dage eller afholde hyggelige udendørs arrangementer med venner og familie. Fra stuen har I et skønt kig ud over jeres fantastiske have.
Via en fordelingsgang fra køkkenet finder I et moderne bryggers med praktiske va­ske­fa­ci­li­te­ter samt et badeværelse, der er indrettet stilfuldt og funktionelt. Der er desuden gennemgående materialer i flere af boligens rum, som skaber en god rød tråd. Boligens soveværelse imponerer med indbygget skabsplads, der giver jer rigelig op­be­va­rings­plads til tøj samt et skønt kig til haven.

En trappe fører jer fra for­de­lings­gan­gen op til tagetagen, hvor I finder to værelser. Derudover venter et stort og regulært rum for enden af trappen, der kan anvendes som et hjemmekontor, aktivitetsrum eller soveværelse. Mulighederne er mange, og I kan tilpasse rummet lige efter jeres behov.

Anneks/udhus:
Annekset/udhus er på 122 kvm hvoraf 58 kvm er udnyttet tagetage. Størstedelen af denne bygning er renoveret og byder på både et køkken i forbindelse med kontor, et badeværelse samt to gode disponible rum på tagetagen. Det ene af de to disponible rum er renoveret. Begge rum har et skønt og naturligt lysindfald fra de store vinduer. Fra gangen er der desuden indgang til et stort værksted/hal som kan bruges til opbevaring el.lign.

Hal/lagerbygning
Denne lagerbygning er på 149 kvm med et samlet erhvervsareal på 99 kvm. Bygningen har ingen varme, men der er klargjort hertil. Denne bygning er oplagt til værksted, lager, hal eller I kan tilpasse det efter jeres eget behov.

Stillingvej 508 byder på en bolig, der kombinerer charme, funktionalitet og moderne stil. Med en skøn lukket have, en indbydende træterrasse og generøse rum er dette hjemmet, hvor I kan skabe minder og trives i skønne omgivelser. Her er god plads til både erhverv, overnattende gæster og masser af opbevaring.
Vi glæder os til at vise denne skønne ejendom frem for jer!

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
84605640
Boligareal
152 m²
Vægtet areal
176 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
5.038 m²
Antal etager
1
Byggeår
1898
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.210 kr.
Pris/m²
21.580 kr.
Pris
3.798.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-5,00 %
Liggetid
361 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
190.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
23.049 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.281 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Jeg er ejendomsmægler helt ind i hjertet! I mere end 30 år har jeg ført køber og sælger sammen. Glæden ved at overdrage en bolig til køber så et nye kapitel kan begynde, og samtidig vide at man har hjulpet sælgerne godt videre - ændrer sig aldrig for mig. Jeg lever af at gøre mig umage.

Susanne Skøtt Iversen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Valuar, Køberrådgiver

ssi.846@edc.dkEDC AROS

EDC AROS

Søndergade 12, 8464 Galten

846@edc.dk86 94 66 55