Villa fra EDC

Lystrupvej 228

8520 Lystrup

5/3 rum, 110 m²
Købsaftale underskrevet

Nyrenoveret villa med central beliggenhed

Ejendommen:
Denne gen­nem­renove­re­de bolig er beliggende centralt i Lystrup, hvor man både kan nyde den skønne have og kort afstand til bus samt letbanestop. Boligen fremstår nymalet og med nylakerede gulve fuldstændig ind­flyt­nings­klar. Foran ejendommen er der en praktisk carport med tilhørende redskabsrum samt yderligere et udhus.

Boligen:
Boligen byder på en fin entré med va­ske­fa­ci­li­te­ter og plads til opbevaring af sko og overtøj, samt adgang til boligens moderne og lyse badeværelse, som udstråler elegance med de flotte klinker og brusenichen med gla­s­af­skærm­ning.

Fra entréen er der adgang til det centrale rum i boligen, som består af køkken-alrum og stue i ét. Køkkenet er med hvide grebsfrie elementer. Her er der ikke kun tænkt på æstetik, men også funktionalitet, hvilket gør det til et indbydende sted for enhver kok eller madentusiast at udfolde sig.
Her er god plads til både spise- og sofaafdeling, og der strømmer masser af lys ind igennem det store vinduesparti med terrassedør. Fra den hyggelige stue har man udgang den vestvendte terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i den dejlige have.

I forbindelse med stuen finder man et rummeligt værelse med flot udkig til haven.

På første sal venter dig et multirum/kontor og 2 gode værelser, der giver plads til både privatliv og fællesskab. Disse rum byder på en behagelig atmosfære og er perfekte til både afslapning og arbejde.

Det flotte lysindfald, der strømmer ind gennem vinduerne, skaber en behagelig atmosfære og bidrager til boligens åbne og indbydende karakter. Her er der plads til at nyde hverdagens øjeblikke og skabe uforglemmelige minder sammen med familie og venner.

Området:
Boligen har en yderst central beliggenhed i Lystrup. Her er man i gåafstand til ind­købs­mu­lig­he­der, bus- og let­ba­ne­for­bin­del­ser, dag­in­sti­tu­tio­ner, skole, fitnesscenter. Yderligere er der cykelafstand til Egå Engsø, bibliotek, tennisbaner, samt svømmehal. Man har kun få minutter til motorvejen, og Aarhus C kan nås indenfor 15-20 minutters kørsel.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
85305398
Boligareal
110 m²
Vægtet areal
113 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.336 m²
Antal etager
2
Byggeår
1917
Energimærke
C
Liggetid
25 dage

Nyttige links

Din personlige rådgiver

Med over 30 års erfaring kender jeg alle aspekter af et boligsalg. Jeg mener, at nøglen til et godt samarbejde er tillid og troværdighed. Hvad enten du skal købe eller sælge bolig står jeg derfor klar til at yde en ærlig og reel rådgivning.

Anette Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

anielsen@edc.dk40 43 51 53EDC AROS

EDC AROS

Bygaden 28, 8520 Lystrup

853@edc.dk87 43 42 41