Villa fra EDC

Hønebjergvej 3, Søby

8543 Hornslet

1.995.000 kr.

6/4 rum, 166 m²
Åbent hus med tilmelding 29. apr. 11:00 - 17:00

Unik udbudt ejendom med sjæl og charme

Velkommen til denne smukke ejendom på Hønebjergvej 3, der udstråler sjæl og charme på hver en kvadratmeter. Beliggende i den hyggelige landsby Søby, 5 minutters kørsel uden for Hornslet, præsenterer denne ejendom en unik blanding af stil og karakter, der gør den til noget helt særligt.

Den ka­rak­te­ri­sti­ske facade afslører noget helt særligt ved dette hjem. Blandingen af vinduer, der elegant runder ind i murværket, skaber en visuel glæde og tilføjer et unikt præg til bygningen. Både inde og ude er der højt til loftet, og fornemmelsen inde i huset skaber en luftig og rummelig atmosfære, der giver en følelse af åbenhed og velvære. Fra første trin ind ad den helt unikke og speciallavet hoveddør, bliver du mødt med indtryk, og særlige byggetekniske kendetegn.

Stueplan bliver alle hverdagens behov imødekommet og stillet. Her er stort åbent køkken-alrum med plads til, at hele familien kan samles til uforglemmelige stunder. I smelter her sammen i en harmonisk enhed, perfekt til kulinariske eventyr og sociale sammenkomster. Fra spiseplads er der adgang til stue-én-suite, med udgang til den smukke lukkede have. I stuerne er det kun jeres fantasi der sætter begrænsningen for indretningen. Hvert hjørne af stuerne er præget af unikke og værdifulde detaljer, som bl.a. det store vinduesparti mod syd, hvor solens stråler kan strømme ind. Lige fra de unikke vinduer til de originale mur­stens­de­tal­jer er der en følelse af autenticitet og kvalitet, der definerer hvert rum i huset.

På 1. sal finder du 4 store soveværelser, der inviterer til ro og komfort, og den perfekte planløsning for børnefamilien, eller dig der ønsker masser af plads. 1. salen indbyder til kreative udfoldelser og på den store repos er der mulighed for at børnehule eller kontor. Stort lyst og rummeligt badeværelse slutter 1. salen af.

Hvis ikke ejendommens boligareal var nok til at overbevise dig, så venter dig nu flere helt særlige og unikke udhusbygninger. Helt særligt kan nævnes det store værksted, komplet med motorcykellift, plads til værktøjet, fyrrum, potentiel gildesal og meget mere. Her er ekstra plads til de kreative entusiaster, håndværkerne, eller dig der ønsker ekstra plads til hobbyer. Fyrrummet forsyner både ejendommen med pillefyr, fast­brænd­sels­fyr, solceller og varmepumpe.

Haven er indbegrebet er hygge, hvor der bl.a. kan nævnes flere 100 rododendron buske, syv terrasser, overdækninger. Alt dette fås kan blive dit i kombination med privatlivets fred, da uden­dør­s­a­re­a­ler­ne ligger for sig selv.

Søby er en hyggelig landsby med skolebus, sammenhold og stor legeplads med multibane.

Hønebjergvej 3 er mere end bare et hjem; det er en oase af individualitet og komfort. Denne ejendom er skabt til dem, der sætter pris på det ekstraordinære, det unikke og det autentiske.

Kontakt os i dag for at opleve denne enestående ejendom personligt og opdag, hvordan det kan blive dit drømmehjem!

Fakta om Syddjurs (44.076 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
14,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.382 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.084 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.857 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
85101428
Boligareal
166 m²
Vægtet areal
206 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
2.069 m²
Antal etager
1
Byggeår
1918
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
2.374 kr.
Pris/m²
9.684 kr.
Pris
1.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
151 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
100.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.403 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.048 kr.
Læs mere om boliglån

Realistisk og reel rådgivning hele vejen

Når man er på udkig efter en bolig er det ikke kun de ydre rammer der skal sælge. Det er drømmen. Når du bruger mig som din mægler kan du forvente en realistisk og reel rådgivning fra start til slut.

Malthe Brøckner Siggaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

masi@edc.dk61 62 02 72EDC AROS

EDC AROS

Tingvej 12 A, 8543 Hornslet

851@edc.dk87 85 03 33