Villa fra EDC

Kærsangervej 8

8643 Ans By

5/4 rum, 143 m²
Solgt

Dejlig 1-plansvilla forenden af lukket vej

Velkommen til Kærsangervej 8, et vedligeholdt hjem, der udstråler charme og komfort. Dette dejlige hus byder på 4 rummelige værelser, en stor stue og en skøn grund med flere hyggelige terrasser, hvor du kan nyde de solrige timer og den smukke natur.
Huset præsenterer sig flot med det sorte betontag fra 2010 og flotte gulstens facade, der udstråler både karakter og charme. Ejendommens beliggenhed er helt ideel for familien der ønsker at være i rolige omgivelser, og du har via stisystemer nem adgang til det meste i byen.

De 143 m² og 4 værelser i huset giver plads til hele familien og giver dig muligheden for at skabe et hjemmekontor, et gæsteværelse eller en kreativ rum efter behov, samtidig med at de 3 værelser i den anden af huset giver de mulighed for at have en god væ­rel­ses­af­de­ling, der enten kan rumme en teenage afdeling i den ene ende med eget toilet og indgang. Eller børneafdeling og for­æl­dre­af­de­ling adskilt i hver sin ende af huset. De indbydende opholdsrum skaber en atmosfære af rummelighed og komfort. Køkkenet er i åben forbindelse med den store stue og her er der udgang til en overdækket terrasse samt udestuen. Dette rum er helt klart sam­lings­punk­tet i hverdagen for familien og når der er gæster, giver rummet de optimale betingelser for mid­dags­sel­ska­bet.

Udenfor venter en stor grund på 1.272 m² med et væld af muligheder. Den velplejede græsplæne og de hyggelige terrasser giver de perfekte omgivelser til udendørs underholdning eller bare afslapning og ro. Lad børnene lege frit på den store plæne, mens du nyder solen og den friske luft.

Ans By er en skøn lokation, hvor du finder alt, hvad du behøver inden for kort afstand. Skolen og dag­sin­sti­tu­tio­nen er tæt på, hvilket gør det nemt for børnefamilier. De gode ind­købs­mu­lig­he­der gør hverdagen bekvem, og den omgivende natur indbyder til gåture, løbeture og fril­uftsak­ti­vi­te­ter mv.

På Kærsangervej 8 finder du yderligere carport til bilen samt isoleret rum under samme tag som huset, som kan benyttes til hobbyværksted. Yderligere er der overdækket areal til cykler og redskabsrum til haveredskaber

Kontakt os i dag for at se denne skønne villa og oplev selv, hvad dette skønne hjem har at tilbyde. Livet i Ans By venter på dig her på Kærsangervej 8

Fakta om Silkeborg (100.747 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.416 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.088 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.890 kr./md.
Antal folkeskoler
26
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
86105056
Boligareal
143 m²
Vægtet areal
158 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.272 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Energimærke
C
Liggetid
170 dage

Det handler om at gøre sig umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at din bolig handel med os er så personlig som muligt.

Nikolaj Søgaard Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

nije@edc.dk28 14 21 71EDC Kjellerup

EDC Kjellerup

Torvet 1, 8620 Kjellerup

861@edc.dk86 88 28 22