Villa fra EDC

Carl Plougs Vej 28

8700 Horsens

7/6 rum, 174 m²
Købsaftale underskrevet

Yderst spændende og velbeliggende villa i populært kvarter i gen­nem­renove­ret og moderniseret stand!

Carl Plougs Vej er en rolig og attraktiv beliggenhed, som desuden er lukket for gennemkørsel og derfor tryg for børnefamilien i det yderst populære sygehuskvarter.
Her ligger man med en eftertragtet placering i området i kort afstand til blandt andet Horsens fjord, Stensballe Sundet, Nørrestrand og lystbådehavnen.

Ejendommen er helt unik for området med sine mange kvm og planløsning som er en sjældenhed for sy­ge­huskvar­te­ret. Desuden er ejendommen gennemgribende renoveret og moderniseret i gennemgående kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler og spe­ci­al­løs­nin­ger med sans for detaljen helt ud til fin­ger­spid­ser­ne. Overalt fremstår boligen i ind­flyt­nings­klar og i eksklusiv stand hvor der overalt er et dejligt lysindfald fra store vinduespartier. Nuværende ejer har i sin ejertid gen­nem­renove­ret ejendommen således at en ny ejer blot skal tænke på en spændende indretning og flytte direkte ind.

Af større renove­rings­ar­bej­der kan blandt andet nævnes nyt gennemfarvet ’kulsort’ listetækket tag i 2023, 12” ar­ki­tekt­ta­gren­der, sjælden set samt eksklusivt douglas gran i udhæng her er der monteret spot, hvilket giver et flot og eksklusivt lys omkring ejendommen, gulvvarme overalt i stueplan, nydelige eg-trægulve, samt newyorkergulv i køkken alrum og stuen. Yderligere installeret genveks på begge plan og sammenkoblet med varmeflytning fra pejs. Her er der monteret en eksklusiv pejseindsats med glas front af mærket Rais. Yderligere løbende udskiftet døre og vinduer, stort KVIK køkken i 2018, snedker inventar på badeværelse med fingertappet skuffer i lækkert egetræ fra 2021 med corion bordplade samt wellness stemning med klinkebeklædte vægge, indbygget rainshower armatur, unidrain, indbygget shampoo hylde og meget mere. Endvidere kan nævnes omfangsdræn samt nyere belægning omkring huset.
Haven er omgrænset af store flotte Rhododendron, og vender korrekt i forhold til solen, der på solskinsdage kan nydes fra morgen til aften. Den er anlagt således at denne kræver et minimum af ved­li­ge­hol­del­se og blot skal nydes og i private omgivelser uden indkig trods den utrolig centrale beliggenhed i Horsens.

Bemærk i øvrigt en utrolig flot og sjælden til­stands­rap­port! Ejendommen opvarmes endvidere med fjernvarme og er blevet flot efterisoleret med ialt 500mm isolering.

Boligen er i spændende 2 plan med hele 3 toiletter hvoraf de 2 er med bad samt albuerum til den store familie, mulighed for liberalt eller andet hjemmeerhverv, eller anden hobby som fitness, aktivitets- eller krearum mm. Mulighederne i denne planløsning er mange og som bestemt er unikt for området!

Til ejendommen hører slutteligt en god dobbelt garage med tilhørende 2 elektriske porte.

EN YDERST SPÆNDENDE OG SÆRPRÆGET VILLA MED DEN EFTERTRAGTEDE BELIGGENHED SOM DER SKAL OPLEVES VED SELVSYN!

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
87107181
Boligareal
174 m²
Kælder
95 m²
Vægtet areal
221 m²
Rum/værelser
7/6
Grundareal
769 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Energimærke
C
Liggetid
14 dage

Bolighandel fra A-Z

En kunde hos os skal opleve, at vi tager dem i hånden fra A-Z i en bolighandel, og hvor vi ved, at ikke to handler er ens.

Simon Haagen Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

shh@edc.dkEDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

871@edc.dk75 62 23 00