Villa fra EDC

Lerskrænten 3

8700 Horsens

5.995.000 kr.

4/2 rum, 197 m²
Åbent hus med tilmelding 22. maj 13:00 - 17:00

Arkitekttegnet kvalitetsvilla med udsigt og med en eftertragtet beliggenhed !

Denne unikke villa er tegnet af Ar­ki­tekt­fir­ma­et Clausen og Weber, og opført i gedigne kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler i 2005 af René Andersen. Der kan blandt andet nævnes at boligen er opført med fast undertag under tegltag, ved­li­ge­hol­del­ses­frie træ-/alu vinduer samt at ejendommen er gennemmuret. Villaen fremstår overalt i ind­flyt­nings­klar stand og med et nyt og yderst eksklusivt Kvik køkken med massive fronter og varmeresistent ke­ra­mi­k­bord­pla­de fra 2021, samt nye Timberman gulve også fra 2021. Ba­de­væ­rel­ses­in­ven­tar er fra Modulia og villaen opvarmes med varmepumpe, og har gulvvarme i hele ejendommen.
Ejendommen emmer af kvalitet helt ud til fin­ger­spid­ser­ne og med øje for detaljen. Ingen steder er gået på kompromis med unikke løsninger, eksempelvis sjældent set kipvinduer gennem boligens ’Hall’.

Her er boligen for dig som ønsker at bo centralt, men stadig omgivet af enestående smuk natur. Denne flotte ejendom er beliggende i det meget sjældent udbudte område, lige
ned til Bygholm sø. Herfra har du den skønneste natur lige ved døren, hvor søens
stisystemer indbyder til motion eller rolige vandreture. Derudover er det oplagt at benytte
sig af den nærtliggende restaurant Kystens Perle, hvor man kan nyde et godt måltid mad
eller en kop kaffe i de smukkeste omgivelser. Ydermere er der gåafstand til skole,
gymnasium, sport­s­fa­ci­li­te­ter, gode ind­købs­mu­lig­he­der samt stier i og omkring
Bygholm park. For pendlerne kan motorvej E45 nås på få minutter ligesom at Horsens
Banegård ligger i kort afstand fra ejendommen.
Fra villaens indbydende entré og fordelingsgang med ovenlys i form af kipvinduer, bliver man ledt direkte ind i det fantastiske og store køkken og alrum, hvor der er rig plads og mulighed for at tilbringe mange hyggelige timer med familien og pejsen tændt. Køkkenet er flere steder med motor på lågerne, integreret vinkøleskab af mærket ’Liebherr’, indbygget kaffemaskine, Quooker, fryseskab med is og meget mere. Herfra er der adgang til den ene af husets to stuer. Denne er nedsænket som skaber en hyggelig stemning, og med store vinduespartier og direkte adgang til en overdækket terrasse, som giver et fantastisk view over de grønne omgivelser. Husets anden stue er indrettet som spisestue og har ligeledes store vinduespartier, der skaber de perfekte rammer til en hyggelig aften med sine gæster med udsigt over søen. Hér også med mulighed for at etablere et ekstra værelse. Spisestuen har direkte udgang til havens hyggelige terrasse miljø, som er et kapitel for sig.
Villaen indeholder desuden et godt værelse, et gæ­ste­ba­de­væ­rel­se, et funktionelt bryggers med masser af skabsplads, og plads til vaskemaskine og tørretumbler, to gode disponible rum som ekstra bryggers og depot til diverse god opbevaring, samt en stor for­æl­dre­af­de­ling med walk in skab, et stort soveværelse, samt et stort tilhørende badeværelse. Derudover adgang til en lukket carport med automatisk port.

Boligens have er centreret omkring et fantastisk syd og vestvendt miljø, hvor man kan nyde morgen og aftensolen med grillen tændt, eller nyde en varm sommerdag under den overdækkede terrasse.

Alt i alt en helt fantastisk arkitekttegnet udsigtsvilla med en yderst eftertragtet beliggenhed!

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
87106908
Boligareal
197 m²
Vægtet areal
206 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
1.374 m²
Antal etager
1
Byggeår
2005
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.587 kr.
Pris/m²
29.102 kr.
Pris
5.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
83 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
300.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
34.061 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.129 kr.
Læs mere om boliglån

Bolighandel fra A-Z

En kunde hos os skal opleve, at vi tager dem i hånden fra A-Z i en bolighandel, og hvor vi ved, at ikke to handler er ens.

Simon Haagen Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

shh@edc.dkEDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

871@edc.dk75 62 23 00