Villa fra EDC

Mårvej 13

8722 Hedensted

7/5 rum, 277 m²
Solgt

Enestående villa med tagterrasse og dobbelt garage

Leder du efter en villa med naturen lige udenfor døre, kort afstand til golfbanen og i en bolig, hvor der ikke er sparet på noget, så læse videre her...

Villaen er beliggende i nyere udstykning med kort afstand til golfbanen. Spændende villa med en unik planløsning og ikke mindst byggestil. Boligen er opført med murfacade samt tagpaptag. Boligen er opført i 2017 og består udover boligdelen af en integreret og opvarmet dobbelt garage samt orangeri. Haven er indrettet med masser af gode kroge, som giver et unikt privatliv kombineret med gode solterrasser samt enestående udsigt fra tagterrassen ud over det skønne område.

Boligen indeholder: Flot entré med fordeling til flere af boligens rum. Bryggers med direkte adgang til garage samt med god skabs- og bordplads. Gæ­ste­ba­de­væ­rel­se med flotte tidløse elementer. 2 gode værelser af varierende størrelse og indretning - det ene med oplagt mulighed for kontor samt med udgang til haven. Opholdsstue som boligens hjerterum med videre fordeling til køkken, spisestue, værelse, vinrum samt med opgang til førstesalen. I stuen forefindes skønne store vinduer og kig til det skønne vinrum, som er placeret under trappen til førstesal. Lækker spisestue med plads til langbord, masser af gæster og med skøn indmuret brændeovn. Lækkert køkken i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Køkkenet er med nydelige skabselementer og med tilhørende viktualierum samt med spiseplads.
Førstesalen er indrettet som følgende: Lækkert stort værelse med skøn udsigt. Repos med udgang til en helt fantastisk tagterrasse. Toplækkert badeværelse med spa, brus og tidløse skabselementer. Voksenafdeling med soveværelse og walk-in closet samt med udgang til tagterrassen.

Boligen er opført i gedigne kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler over hele linjen, herunder kan bl.a. nævnes skabselementer fra Invita, fuldmuret, flotte 80X60 klinker, gulvvarme i alle rum på nær under trappen samt viktualierum, blød­gø­rings­an­læg, luft til vand varmepumpe, kuma håndvask i badeværelse, træbeton lofter, komposit tagterrasse, træ/alu vinduer- og døre, forberedelse til solceller, cen­tral­støv­su­ger og overvågning.

Fantastisk opvarmet dobbelt garage med direkte adgang til boligen via bryggers samt med flere døre og vinduer - så der er rig mulighed for at indrette til gildesal og til værksted/manderum i hverdagen.

Haven er hyggeligt indrettet med gode terrasser, læ-kroge, god stor fliseterrasse, græsplæne med mulighed for masser af boldspil og skønt orangeri.

Alt i alt en unik ejendom med en unik beliggenhed..!

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.921 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.582 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.805 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
87203308
Boligareal
277 m²
Vægtet areal
303 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.027 m²
Byggeår
2017
Energimærke
A2010
Liggetid
308 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Marie-Louise Nørbo Eg

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

mlj@edc.dk20 14 79 11EDC Hedensted

EDC Hedensted

Østerbrogade 21, 8722 Hedensted

872@edc.dk75 89 02 22