Villa fra EDC

Nørregade 3

8765 Klovborg

1.145.000 kr.

2/1 rum, 142 m²
43 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 3. maj 9:00 - 16:00

Fuldstændig ind­flyt­nings­klar villa, hvor alt bare spiller.

Fuldstændig ind­flyt­nings­klar villa, hvor alt bare spiller - her kalder vi bl.a. på førs­te­gangs­kø­ber­ne - det unge par der gerne vil starte fornuftigt, men heller ikke vil gå på kompromis med faciliteterne.

Vi byder dig/jer velkommen til Nørregade 3 i Klovborg. En fed villa med spændende detaljer.

Udenfor bydes man i møde af flot pudset og hvidmalet villa med tag af nyt sort betontagsten. Velbeliggende på rolig vej i Klovborg. 142 kvm. bolig fordelt på stueplan med 100 kvm. samt 1.sal med udnyttet 42 kvm. Herudover forefindes 12 kvm. lækker udestue med direkte udgang til 12 kvm. overdækket areal som er integreret i taget. Fyrrum samt drivhus og gode rummelige ga­rage­fa­ci­li­te­ter er også at finde på grunden, som i øvrigt er indrettet med flotte anlagte sten­be­læg­nin­ger, plæne og prydhave og en hyggelige urtehave. En ordentlig ejendom som er passet og plejet.

Vi byder jer indenfor i den nye tilbygning fra 2016/17 hvor det store bryggers med loft til kip er det første man stifter bekendtskab med. Virkelig lækkert rum, godt med skabe og bordplads samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde. Klinkegulv med varme. Fra bryggers er der adgang til det superlækre badeværelse som også har loft til kip med skønt ovenlysvindue ved brusenichen. Væghængt toilet, håndklædetørre og stort skabs­ar­ran­ge­ment også fra HTH i samme stil som bryggers. Fra bryggers er der også adgang til det oprindelige hus som er renoveret med stort åbent køkken/alrum med opgang til 1.salen. Flot lyst KVIK højglans køkken - godt med skabe. Fra køkken er der direkte udgang til den skønne udestue/sparum som er lagt med klinkegulv og har direkte udgang til overdækket terrasse - alt er bare så gennemtænkt og indrettet så funktionelt. Fra alrum er der adgang til stor stue, lagt med laminatgulv og pudset loft. Her kan man med fordel indrette sig med et værelse uden det vil forringe stuemiljøet, hvis man tænker behovet måtte opstå eller allerede er der ved købet.

Fra alrum er der opgang til 1.salen via ny flot trappe. Der er lagt ny kvist på, hvilket har bidraget til at man kunne indrette sig med stort lækkert soveværelse med plads til walk inn skab. Stor repos/stue med lyst laminatgulv og masser af lys. Flot wc-rum med gulvvarme, KVIK skabs­ar­ran­ge­ment samt væghængt toilet. Pæn og istandsat rum.
En villa der er lige til at rykke ind i og som vi vil glæde os til at vise frem !

Fakta omkring ejendommen:
Tilbygning er fra 2016/17 og med gulvvarme i denne del samt wc-rummet på 1.sal. I denne forbindelse også ny trappe og indretning af 1.sal.
Nyt tag i betontagsten i 2016/17 på hele den oprindelig bygning og tilbygning samt den overdækkede terrasse og udestue som er integreret.
Udestue er nyopført med nyt el samt lækkert klinkegulv - vinduer er dog fra 2018.
Villaen opvarmes med pillefyr fra 2016 - mrk. BioMax - sælgers forbrug ca. 4,5 tons piller pr. år igennem de sidste 3 år.
Genvex anlæg fra 2016 - installationen er beliggende i fyrrum på loftet - nem adgang dertil.
Regnvand og spildevand er separeret. Sælge roplyser, at stikledning fra vej er skiftet til PVC rør.
Sælger oplyser, at der er forberedt til gulvvarme med rørføring fra fyrrum til oprindelig bygning.
Vej-ret: Nærværende ejendom matr.nr. 2 æ har ret til fri færdsel af enhver art over ejendommen matr.nr. 2 G. Servitut kan udleveres.

Området:
I Klovborg-by findes både købmand, velplaceret friskole lige midt i byen, SFO, børnehave samt 3 sals moderne biograf. Dejlig natur i "Dalen" med Mattrup Skov og fantastisk na­tursko­vs­le­ge­plads til børnene med shelter, bålplads og legeplads. Super sted. Klovborg by har et godt sammenhold med bl.a. deres årlige revy, fællesspisning flere gange i byens velfungerende Forsamlingshus m.m. - arrangementer der er flot opbakning til.
Med kun 24 km. til Horsens midtby samt ca. 20 km. til motorvej E45 ved Lund/Horsens og 30 km. til Vejle kan der sagtens pendles fra Klovborg til arbejdspladsen. Der er 8 km. til Nørre Snede. Hvis der ønskes kommunal skole, kører der skolebus til Nørre Snede skole.

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
87602233
Boligareal
142 m²
Vægtet areal
155 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
648 m²
Antal etager
1
Byggeår
1934
Ombygget
2017
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.025 kr.
Pris/m²
7.387 kr.
Pris
1.145.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
84 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
60.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.562 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.244 kr.
Læs mere om boliglån

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26