Villa fra EDC

Møllevej 21

8783 Hornsyld

2.845.000 kr.

7/5 rum, 226 m²

Perfekt familiehjem i moderne byvilla

Drømmer I om det perfekte hjem for den store, pladskrævende familie, der værdsætter komfort og ener­gi­ef­fek­ti­vi­tet? Så er denne imponerende villa på Møllevej 21 svaret på jeres drømme. Dette pragtfulde hjem kombinerer hygge og charme med rigelig plads til alle i familien. Villaen er blevet gennemgribende renoveret med smagfulde detaljer og præsenterer sig i en pletfri stand. Den er nymalet, heriblandt nyere tag fra 2016, moderne isolering og er energieffektiv med fjernvarme/klimavarme, der ikke kun er miljøvenlig, men også økonomisk fordelagtig.

Ved ankomsten mødes I af et imponerende og indbydende indgangsparti, der smidigt forbinder garagen med boligen og skaber en harmonisk helhed. Garagen, udstyret med to elektriske porte, er rummelig og har et værksted i den ene ende. Her er gulvvarme, og rummet kan også bruges som en gildesal. Over garagen findes to disponible rum, der er velegnede til hob­by­ak­ti­vi­te­ter eller et praktisk hjemmekontor. På stueetagen i hovedbygningen finder I et rummeligt bryggers med fremragende va­ske­fa­ci­li­te­ter, et badeværelse med bruseniche, et kontor og et værelse.

Det elegante og lyse Vordingborg-køkken bliver familiens samlingspunkt under madlavningen, hvor de moderne faciliteter som en cooker, integrerede hårde hvidevarer i høj kvalitet og indbyggede spots, gør køkkenet så imponerende. Fra køkkenet er der adgang til en kælder, ideel til opbevaring af vin. Ydermere får I fra køkkenet adgang til en stor dagligstue, og gennem en smuk, indbygget fransk dør træder I ind i den lyse spisestue med direkte adgang til terrassen og haven. En smukt integreret trappe fører op til første sal. Første salen har gennemgået en omfattende renovering og fremstår yderst elegant med nyere gulve, synlige bjælker og højt til loftet. Her finder I en repos og tre rummelige værelser, heraf det ene med udgang til den skønne, sydvendte tagterrasse med udsigt og nedgang til haven. Det andet soveværelse har sin egen walk-in garderobe, og det tredje værelse er perfekt til børnene. Derudover er der to moderne badeværelser.

Omkring huset er der flere skønne terrasser, og bag huset kan I nyde privatlivet i en skøn gårdhave. I Hornsyld finder I alt, hvad I behøver for en komfortabel og energieffektiv livsstil. Området byder på et aktivt foreningsliv og en imponerende liste af aktiviteter, der vil glæde hele familien. Samtidig har Hornsyld et velfungerende forretningsliv, som skaber arbejdspladser i byen. Her finder I en stor dag­lig­va­re­bu­tik, apotek, frisør, slagter, pizzeriaer, byggemarked, tankstation, bilforhandler, tandlæge, læge, bibliotek og alt, hvad I har brug for.

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.921 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.582 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.805 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
71203769
Boligareal
226 m²
Kælder
17 m²
Vægtet areal
250 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.038 m²
Antal etager
1
Byggeår
1904
Ombygget
2004
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.466 kr.
Pris/m²
11.380 kr.
Pris
2.845.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-5,00 %
Liggetid
179 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
145.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.294 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.975 kr.
Læs mere om boliglån

Dine drømme skal behandles med den største respekt

Jeg nyder at være åben og transparent overfor de mennesker jeg møder i min hverdag - jeg er her for at opfylde store drømme med den største respekt.

Markus Høj Jakobsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

hoj@edc.dk28 21 21 11EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

Odelsgade 36, 7130 Juelsminde

712@edc.dk75 69 38 22