Villa fra EDC

Engelsborgvej 75

8800 Viborg

2.195.000 kr.

4/3 rum, 118 m²

Elegant og stilrent hus i Engelsborg med super beliggenhed

Huset på Engelsborgvej 75 er opført i 2006 og fremstår stilfuldt, velholdt og ind­flyt­nings­klart. Boligarealet er fordelt på to plan, og de 118 kvm. giver en god og funktionel planløsning. I stueplan som såvel 1.sal er der gulvvarme i alle rum.

Her findes en god entré med skabe, dejligt gæstetoilet, moderne og funktionelt køkken i åben forbindelse med en dejlig stue. De store glaspartier fra gulv til luft giver dels et helt fantastisk lysindfald i både køkken og stue, og skaber samtidig et perfekt sammenhæng med terrasserne på begge sider af huset.

På førstesal er der et dejligt, stort og nyrenoveret badeværelse med gulvvarme, soveværelse og to gode lyse værelser. Nuværende ejer har foretaget en række forbedringer af både køkken, bad og hårde hvidevarer og somen god tilføjelse til huset er der et godt udhus til opbevaring, og en carport, der netop er nymalet.

Som det eneste hus på den lukkede vej er boligen fritliggende og placeringen på grunden er helt optimal i forhold til soltimer på terrasserne. I området er der i øvrigt gode, grønne fællesområder, legeområder og stisystem til både indkøb, skole og fri­tidsak­ti­vi­te­ter.

På begge sider af huset er der egen lille have med gode flisebelagte terrasser og generelt fremstår huset helt ind­flyt­nings­klart.

Kontakt EDC Svend Døssing på 86625255 for en personlig fremvisning.

Er pladsen blevet for trang?

Kontakt mig, og hør om dine muligheder for køb og salg.

Jesper Navntoft

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

navntoft@edc.dk21 60 95 7521 60 95 75EDC Svend Døssing