Villa fra EDC

Lyngstien 10, Birgittelyst

8800 Viborg

2.995.000 kr.

8/5 rum, 241 m²
Ny Pris
64 visninger de seneste 24 timer

Gen­nem­mo­der­ni­se­ret villa på lukket vej

Yderst velbeliggende og særdeles rummelig familievilla på stor grund. Villaen er beliggende på stille vej i Birgittelyst, lige syd for Viborg. Her bor du midt i naturen, omgivet af gode naboer og med børnesikker vej til rigtig god skole og børnehave.

Der er tale om et særdeles robust byggeri fra 70-erne, der i 2011 er genfortolket og totalt renoveret og tilbygget, så du i dag har 241 m2 + kælder og carport. Der er lagt vægt på rummelighed og muligheder for børnefamilier i kombination med gode hånd­værks­mæs­si­ge løsninger og det har skabt en helt unik drømmebolig for børnefamilier.

Huset er hen­sigts­mæs­sigt indrettet. Fra entréen ledes du videre til væ­rel­ses­af­de­lin­gen, som i dag består af 4 store værelser, depotrum samt badeværelse. Op­holds­af­de­lin­gen er placeret centralt i huset med stort køkken i åben forbindelse til alrum/spisestue og den store opholdsstue. Stuen er uden tvivl familiens samlingspunkt og herfra er der udgang til terrasse og have. Særskilt for­æl­dre­af­de­ling med stort soveværelse med tilhørende påklædningsrum og stort badeværelse.

Underetagen er også rummelig og indeholder egen indgang, stort værksted samt 2 disponible rum i boligkvalitet. Hele herligheden er beliggende på en større grund på hele 1015 kvadratmeter, hvor haven omkranser boligen.

Birgittelyst er kendt for et godt og trygt lokalsamfund samt den skønne om­kring­lig­gen­de natur. Området byder på underholdning for hele familien, god legeplads, rideklub og mulighed for motion i naturen, i form af bl.a. løb eller mountainbike.

Kontakt EDC Svend Døssing for aftale om fremvisning.

Er pladsen blevet for trang?

Kontakt mig, og hør om dine muligheder for køb og salg.

Jesper Navntoft

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

navntoft@edc.dk21 60 95 7521 60 95 75EDC Svend Døssing