Villa fra EDC

Kirkebakken 5, Helstrup

8920 Randers NV

1.498.000 kr.

5/4 rum, 164 m²
Ny Pris

Flot udsigt og naturskønne omgivelser

I bosætter jer i fantastiske, naturrige omgivelser og idet huset ligger højt med en flot udsigt, kan I fra huset følge årstidernes skiften. Derudover finder I en skøn lille sø få hundrede meter væk, hvor man kan nyde mange gode gåture. Huset ligger i hyggelige Helstrup med en kort køretur til Stevnstrup og Langå, hvor I finder alle hverdagens fornødenheder så som skole, daginstitution, sport og diverse ind­købs­mu­lig­he­der. Randers by nåes på en 15 minutters køretur. Mo­tor­vejstil­kør­sel er ca. 10 minutters kørsel væk.

Ejendommen er på mange måder opdateret indenfor de seneste ca. 3 år, hvor den nye ejer kom til. Blandt andet kan nævnes følgende: Ny varmepumpe (luft/luft), nyt 6,3 kWh solcelleanlæg med batteri, lavet varmeflytning fra stue, installeret Genvex i hele huset, et nyt BWT af­kal­k­nings­an­læg, ny brændeovn og lavet nyt IHC elsystem.

En super velholdt ejendom med praktisk indretning. En stor entre med klinker, et pænt gæstetoilet, en bred værelsesgang med 2 store børneværelser, et flot nyere badeværelse og et stort soveværelse med nye skydedørsskabe. Et stort køkken/alrum (fra 2020) i hvid, et meget stort værelse (opr. 2), en stor og hyggelig opholdsstue med udgang til sydvestvendt terrasse med elektrisk markise, en baggang, et stort bryggers (2020) med hvide skabe og direkte adgang til både haven og den store carport.

En stor muret carport med muret og isoleret redskabsrum + et stort lukket redskabsskur - ialt 44 kvm.

Supplerende oplysninger:
Tag: Eternittag fra 2012
Ydermur: Gule sten
Antenneforhold og in­ter­net­for­bin­del­se: YouSee/TDC- Fibernet 1000/1000
Kloakforhold: Separeret kloak / Vi henviser til ejen­doms­da­ta­rap­port
Afstand til skole og daginstitution: Stevnstrup ca. 3 km. herfra og Langå ca. 4 km. - Randers ca. 7 km.
Afstand til indkøb: 3 km til Stevnstrup Brugs
Overtagelse: Flexibel

Jo mere man gør sig umage jo heldigere bliver man

Jeg ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten. Jeg bestræber mig hver eneste dag på at give mine kunder den beste oplevelse hvor begreber som flid, etik og godt købmandsskab vægter meget højt.

Kasper Thomsen

Souschef, ejendomsmægler MDE & valuar & køberrådgiver m/tryghedsmærke

kt@edc.dk42 92 03 7487 10 12 22EDC Danebo