Villa fra EDC

Verdisvej 10, O. Hornbæk

8920 Randers NV

3.595.000 kr.

6/5 rum, 201 m²

Stilfuld 1-plans villa i Kom­po­ni­st­kvar­te­ret O. Hornbæk

Velkommen til Verdisvej 10 i det populære ”Kom­po­ni­st­kvar­ter”.
Nu har I muligheden for at erhverve en lækker villa fra 2007 med ekstraordinær god planløsning.
Oplagt til den pladskrævende børnefamilie eller blot parret, som ønsker store værelser og leverum med mange muligheder!

Området ’’O. Hornbæk’’ er utrolig populært, og hverdagens fornødenheder kan let nås. REMA1000, Hornbæk skole samt institutioner ligger alle inden for få minutters afstand. Desuden kan Gudenåen og Nørreåen samt Randers Golfbane også nås til fods, og for pendleren er mo­tor­vejs­net­tet blot en kort køretur på 3 minutter væk.

Allerede ved første blik udefra bliver det tydeligt, at denne ejendom skiller sig helt særligt ud. En villa med bæredygtig og klassisk sort træfacade, og tilmed med en stor og praktisk indkørsel for enden af en rolig sidevej. Det bliver ikke bedre!

Træd ind i det lyse bryggers, hvor du finder vaskemaskine, tørretumbler, håndvask og skabsplads til opbevaring. Herfra ledes du videre til den lange fordelingsgang med solindfald og højt til loftet, hvor der er adgang til to (kan enkelt ændres til 3) meget store værelser på venstre hånd med indbyggede skabe. Til højre er et rummeligt badeværelse i tidløse materialer. Bevæger vi os videre, så finder vi et praktisk rum/gang i midten af huset, hvor der er masser af højskabe, men mulighed for indretning af et mindre kontor.

Bevæger vi os videre, så åbnes der op for det rummelige køkken-alrum, som uden tvivl må siges at være husets ”hjerte” med plads til langbordet. Her kommer den ekstraordinære loftshøjde øjeblikkeligt til sin ret, og det fantastiske vinduesparti kan virkelig nydes. Her strømmer lyset bare ind og solnedgangen mod vest ses året rundt! Til venstre for HTH køkkenet med mange skabe og sokkelskuffer er der direkte adgang til en overdækket, sydvestvendt terrasse, hvor der under blåregnen er plads til både drivhus og det store havebord. I forlængelse af alrummet, der træder man ind i den hyggelige tv-stue.

Fortsætter du ned af gangen til højre for køkken-alrummet finder du endnu et værelse samt dernæst det store for­æl­dresove­væ­rel­se, der har direkte adgang til eget badeværelse – også udført i flotte, tidløse materialer med plads og forberedt for badekar eller spabad. Gangen er desuden indrettet med en garderobe niche, som alternativt kan anvendes til hyggebænk, læseplads, eller skrivebord efter behov.

Boligen har desuden ge­nind­vin­dings­an­læg og var­meud­gif­ter­ne er beskedne.

Haven er fuldstændig ugenert og med høj/tæt hæk, skønne lækroge samt en stor terrasse med adgang lige ud for alrummet. I haven er der frugttræer og buske, livligt fugleliv, bålsted og god plads til drømmen om både vildmarksbadet, boldspil og trampolin.
Til ejendommen hører også en stor dobbelt carport samt et tilhørende opvarmet udhus/anneks med plads til motionsrum/hob­by­ak­ti­vi­te­ter eller som separat hjemmekontor.
Så alt i alt et hus der enkelt vil kunne rumme et par med flere børn, hjem­me­ar­bejds­plad­ser og pladskrævende hobbyer.

Kontakt EDC Trio allerede i dag og bestil en eksklusiv fremvisning.

Fakta om Randers (99.974 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.440 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.857 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.956 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
89104561
Boligareal
201 m²
Vægtet areal
212 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
989 m²
Antal etager
1
Byggeår
2007
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.415 kr.
Pris/m²
16.958 kr.
Pris
3.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-3,00 %
Liggetid
91 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
180.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.835 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.063 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jacob Danoh Christiansen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

jdc@edc.dk20 55 55 82EDC Trio

EDC Trio

Kristrupvej 59, 8960 Randers SØ

891@edc.dk86 42 70 65