Villa fra EDC

Rougsøvej 140

8950 Ørsted

8/4 rum, 308 m²
Solgt

Snyd ikke dig selv for et kig på denne villa!

Denne charmerende tidligere dyrlægevilla, byder på uendelig mange muligheder.

Hvorvidt man har et ønsker om en villa til den store familie, familien der ønsker en separat te­e­na­ger­af­de­ling, ge­ne­ra­tions­vil­la, Airbnb eller er I 2 veninder eller venner der ønsker at bo sammen, ja så er denne villa perfekt og kun fantasien sætter grænser for hvad denne villa kan benyttes til.
Villaen byder nemlig på hele 2 mulige beboelser, som løbende er blevet renoveret, med øje for at bevare den hyggelige og charmerende stil, som en villa som denne fortjener.

Stueetagen med den høje lofthøjde og de store vinduer, hvor største delen af dem er skiftet inden for de seneste par år, får man følelsen af en rigtig hyggelig herskabsvilla, der ligger op til hyggelige stunder med mange mennesker, eller en stille aften ved pejsen, igen mulighederne er mange.
De store vinduer følger med på 1 salen, der på trods af de skråvægge, føles rummelig og også ligger op til mange hyggelige stunder.
Den store hall skal også nævnes, der har køber mulighed for at sætte sit eget præg, da denne ikke har været en del af den løbende renovering, men trods det, emmer den af charme og herskabsvilla.

Udenfor finder man værkstedet hvor lofthøjden vil gøre det muligt at indsætte en port, samt en mindre lift, hvis det skulle være behovet. Ellers byder de 60 kvm. også som villaen på uendelig mange muligheder.

Ja, villaen ligger ud til Rougsøvej der i primetime kan være trafikeret, men største delen af den store grund på i alt 2496 kvm. gemmer sig bag villaen og store træer ud mod vejen, der gør haven privat og med de gamle frugttræer, det store drivhus og den store plæne, kan man kun glæde sig til at solens stråler titter mere frem. Fra haven er der udgang direkte til stien, der går op til skolen og idrætshallen.

Ørsted er en hyggelig by med et godt og tæt sammenhold og et rigt foreningsliv. Udover skolen og idrætshallen, byder på en spar købmand, en bager, biograf, kro, frivillighus og vores butik, samt er der flere grønneområder og legepladser.

Her er der virkelig tale om en villa der skal opleves, så skynd dig og ring til os for en fremvisning.

Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC Mæglergruppen i Assentoft, Det Runde Hus, på 86 49 44 44.

Fakta om Norddjurs (36.773 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.735 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.021 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.867 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
89003752
Boligareal
308 m²
Kælder
28 m²
Vægtet areal
324 m²
Rum/værelser
8/4
Grundareal
2.496 m²
Antal etager
1
Byggeår
1907
Ombygget
1976
Energimærke
D
Liggetid
32 dage

Din drøm er min motivation

Jeg ved at bolighandel er en stor beslutning og det skal imødekommes. For mig handler det om mennesker og deres nye eventyr!

Heidi Delicia Diamond Jørgensen

Salgsko­or­di­na­tor og salg

hddj@edc.dkEDC Mæglergruppen

EDC Mæglergruppen

Ebeltoftvej 3A, 8960 Randers SØ

890@edc.dk86 49 44 44