Villa fra EDC

Drammelstrupvej 16, Spidsborg

8961 Allingåbro

2.795.000 kr.

8/6 rum, 263 m²
Åbent hus med tilmelding 11. maj 10:00 - 16:00

Sjældent udbudt villa på uforstyrret naturgrund!

På Dram­mel­strup­vej, finder du Aablink en fantastisk ejendom, med over en hektar tilhørende jord. Der er udsigt lige ned til Allingåen og ud over de åbne engarealer. Det er en unik mulighed for at få naturen helt tæt på og samtidigt være nær byen.

Du får her en stor og yderst præsentabel villa, med tilhørende gildesal og et stort værksted.
Virkelig en herskabelig villa, med en unik stil og super flot beliggenhed. Du kører ind ad en lille grusvej og igennem den flotte og dekorerede jernport, ind til din helt egen isolerede og unikke matrikel. Det er meget svært at beskrive det hele og du kan kun få hele oplevelsen med, ved at komme på besøg og se det selv.

Her er skønt året rundt. Lige nu er der flot og hvidt over det hele og er du heldig kan du se odderen spise krebs i åen og isfuglen flyve forbi. Til foråret er der en eksplosion af lysegrønt fra gamle store træer og hyldebærbuske med mere. Du kan tage en kanotur fra matriklen til Gl. Estrup eller en tur ud i Grund fjord opleve det vilde fugleliv. Om sommeren er der gang i bål-hygge i haven eller ved åen og du kan passende nyde freden, imens du sidder med fiskestangen i hånden. Til efteråret skinner alle de flotte farver ind igennem vinduerne og fasanerne går i haven i spiser de nedfaldne æbler. Det er ren idyl hele året.

Fra flere af husets rum, er der dejlig udsigt. Enten til haven, markerne eller Allingåen. Denne herskabelig villa, består af to fulde etager og en 2. sal. Du kan sige dig selv, at udsigten kun bliver bedre og bedre, jo højere du kommer op i niveau.

I stueplan er der to gode værelser, et rigtig flot badeværelse, og en velindrettet biograf. Biografen kan selvfølgelig bruges til værelse også. Dertil et fint bryggers og et gæstetoilet.
På 1. sal nyder man virkelig udsigten fra spisestuen og udestuen. Her er en ro og en atmosfære man sjældent finder. Her er hygge og klassisk stil smeltet sammen. Den store stue har udgang til udestuen og udsigt til å, have og marker. Fra det flotte køkken, er det haven man kan nyde, imens man tilbereder maden.
2. sal er indrettet med badeværelse, og yderligere 3 gode værelser. Med andre ord er her plads til den store familie, eller til jer, der blot elsker masser af plads.

Dertil er der i udhusene indrettet værksted med højt til loftet og en velfungerende gildesal. Så ønsker du samtidig masser af udhusplads, og et godt værksted, er dette ideelt til dig. Haven er ligesom resten et stykke for sig. Du har mere end 11.000 kvm. grund at boltre dig på, så har du en ide om at forsyne familien og venner med frugt og grønt fra egen have, er dette helt ideelt. Du har også mulighed for at have dyrehold med videre. Med andre ord, en fantastisk ejendom der virkelig fortjener et kig, især hvis du leder efter noget helt ud over det sædvanlige.

Dram­mel­strup­vej er beliggende i Allingåbro med kun 2 min. til indkøb, samt er Allingåbro centralt beliggende med kun 5 min. til Auning, 20 min. til Randers, 40 min. til Aarhus og 35 min. til Grenå og trods sin centrale beliggenhed skal det nævnes at der også kun er 10 min. til den nærmeste strand.

Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC Mæglergruppen i Assentoft,

Fakta om Norddjurs (36.773 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.735 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.021 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.867 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
89003601
Boligareal
263 m²
Vægtet areal
310 m²
Rum/værelser
8/6
Grundareal
12.588 m²
Antal etager
2
Byggeår
1900
Ombygget
1980
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.415 kr.
Pris/m²
9.016 kr.
Pris
2.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
100 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
140.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.923 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.616 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt at skabe værdi og sikre tryghed for vores kunder. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det om mennesker.

Ulrik Hedegaard

Indehaver, ejendomsmægler og køberrådgiver

ulrik@edc.dk22 43 08 25EDC Mæglergruppen

EDC Mæglergruppen

Ebeltoftvej 3A, 8960 Randers SØ

890@edc.dk86 49 44 44