Villa fra EDC

Ydunsvej 4

8981 Spentrup

5/4 rum, 155 m²
Solgt

Flot renoveret villa i Spentrup

Ydunsvej 4 er den ideelle bolig til børnefamilien, der ønsker sig en ind­flyt­nings­klar og velindrettet villa på en rolig og familievenlig placering. Her byder vi velkommen til hele 4 værelser samt 2 badeværelser, der sikrer en behagelig hverdag for den travle familie. Ønsker du minimal vedligehold vil du glæde dig over husets rammer, hvor taget er skiftet til tagpap i 2016 og vinduerne er træ/alu fra 2021. Den overskuelige have sikrer ligeledes at ved­li­ge­hol­del­ses­be­ho­vet er på et minimum, uden at gå på kompromis med pladsen til ha­ve­ak­ti­vi­te­ter og de hyggelige sommerdage.
Du bydes velkommen indenfor af villaens fordør, hvor du oplever en god rummelighed og træder videre ind i den ideelle planløsning på 155 boligkvm. Her kan du nyde godt af et rummeligt soveværelse med adgang til eget badeværelse i lyst og tidløst design samt med gulvvarme. Herudover byder villaen på 3 gode værelser med moderne ind­byg­nings­ska­be. Videre af fordeler gangen finder du villaens andet badeværelse med gulvvarme samt bryggerset, der byder på god plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter samt opbevaring. I den modsatte ende af huset træder du ind i den store stue, hvor du har adgang til det lyse og rummelige køkken-alrum. Her udmærker køkkenet sig med moderne løsninger samt masser af skabs- og bordplads. Endvidere er der god plads til et spisebord. Til slut har du villaens baggang, der med gulvvarme og plads til overtøjet giver en praktisk adgang til villaen, når du via indkørslen træder ind i dit hjem. Fra stuen har du adgang til den skønne ugeneret oase, hvor den overdækkede terrasse indbyder til grillaftenerne. Den store flisebelægning og regulære græsplæne giver dig mulighed for børneleg og afslapning på de solrige sommerdage, uden at kræve din tid i vedligehold. Boligen byder desuden på dobbelt carport samt et stort værkstedsrum, som giver masser af mulighed for opbevaring.

Placeringen giver hele familien mulighed for at færdes trygt i byen via stisystemerne, hvor Spentrup er en by der rummer masser af idræts­fa­ci­li­te­ter samt dertil en god og velfungerende skole. Herudover udmærker Spentrup sig med to ind­købs­mu­lig­he­der, en cykelsti der bringer dig helt til Randers og fornøjelsen af at kunne køre til Randers på blot 10 min. i bil.
Kunne du være interesseret i denne ind­flyt­nings­klar villa i Spentrup, så kontakt EDC Poul Erik Bech for en fremvisning på tlf. 87 11 87 11.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Randers (99.974 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.440 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.857 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.956 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
21,1

Oplysninger

Sagsnr.
89305618
Boligareal
155 m²
Vægtet areal
166 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
838 m²
Antal etager
1
Byggeår
1970
Energimærke
D
Liggetid
187 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Kellberg

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

ske@edc.dk21 23 37 0358 58 77 15EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Dytmærsken 18, 8900 Randers C

893@edc.dk87 11 87 11