Villa fra EDC

Døsebækparken 39, Godthåb

9230 Svenstrup J

6/4 rum, 201 m²
Solgt

En enestående bolig som oser af rummelighed

Nyd det bedste af både kvalitet og æstetik i denne unikke bolig, der er perfekt placeret i det attraktive område Godthåb. Med et imponerende boligareal på hele 201 m2 og en rummelig dobbeltgarage på 52 m2, der er udstyret med både gulvvarme og et effektivt genvendings-anlæg, er dette hjem det ultimative udtryk for luksus og komfort.
Beliggende i det dejlige Godthåb-område, byder dette hjem ikke kun på komfortabelt boligliv, men også på nærhed til lokalsamfundet og den skønne natur. Med nem adgang til byen og gode stisystemer, samt nærhed til skole, børnehaver og fri­tidsak­ti­vi­te­ter, tilbyder denne bolig det perfekte fundament for en travl familie.
Køkkenet og badeværelserne er udført med førsteklasses elementer fra Svane, der tilføjer en fornemmelse af eksklusivitet og stil til boligen. Den vel­gen­nemtænk­te planløsning omfatter et indbydende indgangsparti, et praktisk bryggers, to komfortable værelser og et dejligt soveværelse med walk-in garderobe og eget badeværelse med rummelig bruseniche. Derudover er der et ekstra badeværelse, som en større familie sagtens kunne få brug for.
Det tilstødende køkken er designet med fokus på funktionalitet og stil. Det er udstyret med moderne apparater, masser af op­be­va­rings­plads og en hyggelig spiseplads, perfekt til familiemiddage og sociale sammenkomster. Her finder du også en praktisk Quooker, som gør det ekstra nemt for en småbørns­fa­mi­lie at håndtere hverdagens travlhed. Et ekstra værelse fra køkkenet kan fungere som et kontor eller børneværelse. Fra køkkenet fører døre ud til en solrig terrasse, der indbyder til afslapning og udendørs underholdning. I forbindelse med køkkenet, er der en fin rummelig stue, hvor du har et godt view igennem huset og ud i haven.
Denne bolig er udført i gode materialer og byder blandt andet på flotte troldtex lofter, klinker i granit og sil­de­bens­par­ket i de øvrige rum samt udvendigt materiale i Kobber. Desuden har sælger fået etableret et flot engagement med højbede i Cortonstål.
Boligen har desuden fået installeret et formidabelt SG-system (Smart Home Gateway-system) som er en omfattende og avanceret hjem­meau­to­ma­ti­se­ring, der sætter ejeren i stand til at styre og overvåge alle aspekter af deres hjem på en intelligent og integreret måde.
Den generøse grund på 971 m2 giver masser af plads til udendørs aktiviteter og de gode ter­ras­se­om­rå­der indbyder til gode grillaftenerne og gode stunder. Opvarmningen sker via en energieffektiv varmepumpe samt solceller, hvor der er lagt vægt på bæredygtighed og lavt energiforbrug.
Tag det næste skridt mod din drømmebolig - denne bolig skal opleves!

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.313 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.072 kr./md.
Antal folkeskoler
49
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
92302527
Boligareal
201 m²
Vægtet areal
222 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
971 m²
Antal etager
1
Byggeår
2022
Energimærke
A2015
Liggetid
13 dage

Nyttige links

Tillid og tryghed

Tillid og tryghed er nøglen til en god handel. Jeg tror, at hvis den rigtige ma­ve­for­nem­mel­se er der, har vi helt sikkert fundet dit næste hjem

Isabella Damgaard Jensen

Ejendomsmægler, Køberrådgiver m/tryghedsmærke MDE

isjen@edc.dk20 41 56 72EDC Danebo, Svenstrup

EDC Danebo, Svenstrup

Hobrovej 752, 9230 Svenstrup J

923@edc.dk98 38 09 00