Villa fra EDC

Nøddevænget 6

9230 Svenstrup J

5/4 rum, 162 m²
Solgt

Charmerende villa med en fantastisk beliggenhed

Velkommen til Nøddevænget 6 i 9230 Svenstrup - et charmerende hjem med en fantastisk beliggenhed og en imponerende liste af faciliteter!
Denne dejlige villa, opført i 1910, udstråler charme og velholdthed. Beliggende væk fra den travle trafik, tilbyder Nøddevænget 6 en rolig og behagelig atmosfære, samtidig med at det er tæt på alle be­kvem­me­lig­he­der.
Beliggenhed: Nøddevænget 6 nyder godt af sin nære beliggenhed til diverse faciliteter. Ind­købs­mu­lig­he­der er kun en kort gåtur væk, så du let og bekvemt kan handle ind til dagligdagen. Skolen er også inden for rækkevidde, hvilket gør det nemt for børnene at komme til og fra skole. Nærbane og bus­for­bin­del­ser er let tilgængelige og gør det praktisk at komme rundt i området eller til de om­kring­lig­gen­de byer.
Boligens eksteriør: Denne charmerende villa stråler af historie og er blevet omhyggeligt vedligeholdt og renoveret gennem årene. Det nyere tag sikrer beskyttelse mod elementerne, mens den 73 kvm store garage tilbyder masser af plads til dine hobbys, bil, motorcykel og meget mere.
Den hyggelige have er en oase med højbede, gode terrasser og frugttræer. Dette udendørs rum inviterer til afslapning og sociale sammenkomster, og det er det perfekte sted at nyde solrige dage.
Boligens indre: Indenfor mødes du af en velindrettet voksenafdeling med et stort soveværelse og et hyggeligt badeværelse, begge med gulvvarme og klinkegulve. Bryg­ger­s­af­de­lin­gen tilføjer praktisk funktionalitet til dagligdagen. Spise-/opholdsstuen er rummelig og ideel til store sammenkomster, mens køkkenet, veludstyret med masser af skabs- og bordplads, gør madlavningen til en leg, herfra adgang til mindre viktu­a­liekæl­dre med plads til ekstra fornødenheder.
En flot entre fører til første sal, hvor du finder et repos med plads til kontorarbejde, to gode værelser og et mindre værelse med synlige hanebånd. Opbevaringsrum og loft til kip tilføjer ekstra charme og funktionalitet til overetagen, og skaber den perfekte børneafdeling.
I alt udstråler denne bolig en unik atmosfære af hygge og velvære, og den er klar til at danne rammen om dit næste kapitel i livet på Nøddevænget 6. Book en fremvisning i dag og oplev selv alt, hvad dette fantastiske hjem har at tilbyde!

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.313 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.072 kr./md.
Antal folkeskoler
49
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
92302816
Boligareal
162 m²
Vægtet areal
176 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
929 m²
Antal etager
2
Byggeår
1910
Ombygget
2013
Energimærke
C
Liggetid
58 dage

Nyttige links

Overlad ikke salget til hvem som helst.

Vi gør vores bedste og gør os umage hver dag, for det at handle bolig er for de fleste en stor beslutning, som man ikke tør overlade til hvem om helst.

Henrik Bach Pedersen

Indehaver & ejendomsmægler, valuar MDE

hbp@edc.dk61 55 89 03EDC Danebo, Svenstrup

EDC Danebo, Svenstrup

Hobrovej 752, 9230 Svenstrup J

923@edc.dk98 38 09 00