Villa fra EDC

Novembervej 6

9270 Klarup

5/4 rum, 163 m²
Købsaftale underskrevet

Familievenlig villa i Klarup

Velkommen til Novembervej 6 – Denne villa er beliggende i naturskønne Klarup. Området er kendt for at være både trygt og familievenligt miljø. Der er ca 10 km til Aalborg centrum, ca 15 km til City Syd og kort afstand til mo­tor­vejs­net­tet. Derudover byder området på et rigt foreningsliv, god skole, børnehaver, dagplejere og gode ind­købs­mu­lig­he­der.

Villaen byder på 163 veludnyttede kvadratmeter. Villaen præsenterer sig selv med de ka­rak­te­ri­sti­ske røde mursten og betontagsten. Den velholdte facade viser kvaliteterne i at benytte de bedste materialer, som giver de bedste rammer for et godt hjem.
Dertil er der en god privat have med en flisebelagt terrasse, hvortil en del af den er overdækket med loungeområde. Der er derudover to store carporte, med god plads til parkering af bilerne. Til villaen er der et isoleret værksted/hobbyrum samt et praktisk skur. Villaen har en skøn placering på en lukket vej, som giver en helt fantastisk ro.

Indvendigt byder villaen på en god entré med indbygget skab og praktisk flisegulv med gulvvarme. Entréen har adgang til to af husets værelser, som har flotte parketgulve og et godt lysindfald fra de store vinduer samt hvide vægge. Derudover er der adgang til ét af husets to badeværelser. Der er på badeværelset store grå fliser, to håndvaske og bruseniche. Der er hertil gulvvarme og spots på badeværelset..
Fra entréen er der direkte indgang til det store køkkenalrum, som rummer et stort lyst køkken med masser af skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Hertil er der en dejlig spisestue med god plads, og direkte udgang til terrassen. Fra spisestuen er der smukke glasdøre ind til den store stue. Der er i stuen masser af plads til et spise -og sofaområde. Der er i stuen ligeledes parketgulv, lyse lofter samt hvide vægge. Stuen har ydermere en fin detalje med en sydvendt karnap, som skaber en god og hyggelig krog hvor haven, lyset og en god bog kan nydes.
Det store soveværelse er rummeligt, og har god op­be­va­rings­plads i de indbyggede skabe. Soveværelset har egen indgang til villaens andet badeværelse, som er udsmykket med klinker, har praktisk gulvvarme og hånd­klæ­de­tør­rer.
Villaen rummer også et bryggers med fliser, gulvvarme og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. I bryggerset finder du ligeledes plads til en masse opbevaring. Når man går gennem bryggerset, kommer man til det sidste værelse i villaen, som har en god størrelse samt indbyggede skabe.

Kunne denne store, rummelige og velplacerede villa være noget for dig? Så kontakt os på 98 16 17 00 for en fremvisning, og oplev den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed.

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.313 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.072 kr./md.
Antal folkeskoler
49
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
91004328
Boligareal
163 m²
Vægtet areal
169 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
727 m²
Antal etager
1
Byggeår
1988
Ombygget
1997
Energimærke
C
Liggetid
63 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Dam Kjærgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Autoriseret køberrådgiver

ldk@edc.dk40 36 43 0740 36 43 07EDC Danebo

EDC Danebo

Nyhavnsgade 4A, st., 9000 Aalborg

910@edc.dk98 16 17 00