Villa fra EDC

Karen Poulsens Vej 42

9300 Sæby

2.720.000 kr.

5/4 rum, 144 m²

Lækkert arkitekttegnet projekt ved Sæby Bakker - prisvenlig familievilla med fokus på høj kvalitet og bæredygtighed

Bemærk: Udover opførelsen af den ar­ki­tekt­teg­ne­de villa er prisen inklusiv grund og til­slut­nings­af­gif­ter.

Tømrermester Ulrik Bisgård og arkitekt Lars Quist har sammen skabt denne genistreg – et gennemført og prisvenligt projekt beliggende ved ”Sæby Bakker” En lækker arkitekttegnet familievilla på 144 kvadratmeter, hvor funktionalitet og æstetik mødes i perfekt harmoni.

Villaen er opført i blødstrøgne sten og har en ensidig taghældning, som giver den et moderne og stilfuldt udseende. Den har rene og skarpe linjer samt en flot markant facade, der virkelig får villaen til at skille sig ud. Og med en beliggenhed omgivet af skov og bakkedale kan de naturskønne omgivelser nydes lige uden for døren.

De store vinduespartier i både køkkenalrummet og stuen giver masser af naturligt lysindfald og tilfører villaen en fantastisk atmosfære. Loftet er højt i disse rum, hvilket giver en luftig og rummelig følelse. Villaen rummer også tre værelser, som alle har indbyggede skabe. Der er altså masser af op­be­va­rings­plads til hele familien. Derudover er der et stort og lækkert soveværelse med walk-in closet, hvor der er direkte adgang til badeværelset. Rummelig entre, bryggers og depotrum samt ekstra badeværelse fuldender villaens fantastiske planløsning.

Ma­te­ri­a­le­val­get i denne villa er fra øverste hylde og er gennemgående i hele boligen. Svanekøkkenet, der er kendt for deres kvalitet og stilfulde design, har leveret alle elementerne og med hvidevarer fra Siemens, er familien sikret moderne og effektive løsninger til dagliglivet. Hvide troldtekt lofter og indvendige døre fra Swedoor giver et elegant og moderne udtryk i alle rum.

Vinduer og døre i træ/alu med lavenergiruder, gulvvarme i hele huset, 1 kW. solcelleanlæg samt gen­vin­dings­an­læg fra Nilan er den ideelle kombination, der ikke kun bidrager til en øget komfort men også til ener­gibe­spa­rel­ser og en bæredygtig opvarmning af hele huset.

Sæby er en hyggelig kystby, som byder på en perfekt afstemt kombination af ind­købs­mu­lig­he­der, dagtilbud, skole, foreningsliv og friske initiativer. Det er en by, der tilbyder alt det, man gerne vil have ved hånden i det daglige - og sammen med den om­kring­lig­gen­de natur gør dét Sæby særligt attraktiv for tilflyttere. Der er også skolebusser lokalt, så børnefamilien får de bedste betingelser for at føle sig hjemme.

Alt i alt er dette projekt fra Tømrermester Ulrik Bisgård og arkitekt Lars Quist imponerende. Denne lækre villa i moderne stil og med indbydende rum er det perfekte hjem for enhver familie. Med materialer af højeste kvalitet og fokus på ener­gibe­spa­rel­se er denne villa både smuk og bæredygtig.

Velkommen til et særdeles spændende projekt, hvor livet kan leves, hele livet!

Fakta om Frederikshavn (58.376 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.024 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.931 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.007 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
93006381
Boligareal
144 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
879 m²
Antal etager
1
Byggeår
2023
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
2.356 kr.
Pris/m²
18.889 kr.
Pris
2.720.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
201 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
140.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.520 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.825 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 24EDC Lars Jensen

EDC Lars Jensen

Søndergade 9A, 9300 Sæby

930@edc.dk96 89 04 77