Villa fra EDC

Kastanievej 3

9300 Sæby

5/3 rum, 134 m²
Købsaftale underskrevet

Arkitekttegnet mu­rer­mester­vil­la centralt beliggende i Sæby med dejlig have

I 1955 blev en skøn mu­rer­mester­vil­la opført efter en arkitekttegnet plan. Denne villa er et godt eksempel på den tidligere tids hånd­værks­mæs­si­ge dygtighed og arkitektoniske finesse. Med et boligareal på 134 m2 og yderligere 31 kvadratmeter i kælderen, er der masser af plads til den moderne familie.

Det første, der springer i øjnene, når man træder ind i villaen, er de smukke originale plankegulve. Disse gulve bærer stadig vidnesbyrd om håndværkets kvalitet og æstetik. Den fine originale trappe i træ fører elegant op til første sal, hvor soveværelset åbner ud mod en vidunderlig tagterrasse. At vågne op i soveværelset er en unik oplevelse, da det byder på en storslået udsigt til den velplejede have. Dette private rum giver mulighed for at nyde solens stråler og naturens skønhed uden at forlade hjemmet.

Stuerne i villaen er ligeledes præget af enestående design og moderne komfort. Store vinduer lader masser af naturligt lys strømme ind i rummene og skaber en behagelig atmosfære. Køkkenalrummet er rummeligt og indbydende med rigelig plads til et spisebord og er udstyret med en nyere brændeovn som tilføjer en hyggelig atmosfære. De nydelige grå køk­ke­n­e­le­men­ter komplementerer stilfuldt interiøret.

Villaen strækker sig over tre plan og har en samlet tomt på 1.000 m2. Den store grund byder på en hyggelig privat have, hvor man kan nyde solen og de smukke omgivelser. Her er der rig mulighed for at slappe af og nyde udendørslivet.

Badeværelset i villaen er rummeligt og lyst, og der er også et praktisk toilet i kælderen. Dette gør villaen yderst bekvem for familier i alle størrelser. Derudover har villaen en fin garage på 31 m2, hvilket giver ekstra plads til både bil, opbevaring og et muligt værksted.

Denne ar­ki­tekt­teg­ne­de mu­rer­mester­vil­la fra 1955 er en sand perle. Med sin unikke arkitektur, velholdte originale detaljer og moderne faciliteter er den et ideelt hjem for enhver familie, der søger et godt og komfortabelt sted at bo. Samtidig er dens beliggenhed på en stor grund med en dejlig privat have et attraktivt træk, der giver masser af muligheder for udendørs aktiviteter.

Denne centrale beliggenhed i Sæby giver dig mulighed for at være tæt på alt hvad byen har at byde på. Uanset om det er skoler, ind­købs­mu­lig­he­der eller blot at nyde byens centrum og lystbådehavn, er alt inden for ganske kort rækkevidde. Det gør denne adresse til det ideelle sted at bo for familier, der ønsker at have bekvem adgang til alle byens faciliteter.

Fakta om Frederikshavn (58.376 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.024 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.931 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.007 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
93006327
Boligareal
134 m²
Kælder
31 m²
Vægtet areal
156 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.000 m²
Antal etager
3
Byggeår
1955
Energimærke
D
Liggetid
265 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 24EDC Lars Jensen

EDC Lars Jensen

Søndergade 9A, 9300 Sæby

930@edc.dk96 89 04 77