Villa fra EDC

Aalborgvej 102

9370 Hals

4.995.000 kr.

7/5 rum, 247 m²
Åbent hus med tilmelding 30. apr. 9:00 - 17:00

Aalborgvej 102, 9370 Hals

- Tilbagetrukket fra hovedvejen med flot indkørsel
- Jordvarme fra 2018
- 3-dobbelt garage og stald med 4 hestebokse

Det er en ejendom i helt utrolig kvalitet

Velkommen til ”Sigen” - Aalborgvej 102 - lige udenfor Hals og kun 30 minutters kørsel fra Aalborg C. Dejligt tilbagetrukket og med en flot, asfalteret og belyst vej op til ejendommen, så man kan nyde den fred og ro, man forventer ved at bo lidt udenfor byen.

Selvom ejendommen er opført i 1949, skal den ikke dømmes på sin alder! Ejendommen er løbende blevet ombygget og moderniseret, vedligeholdt og gjort klar til fremtiden af nuværende ejer med blandt andet jordvarmeanlæg fra 2018 (energimærke B), der giver ejendommen gulvvarme i stueplan.

”Sigen” er kvalitet hele vejen igennem og fremtræder i meget fin stand og der er en utrolig fin rød tråd igennem ma­te­ri­a­le­val­get hele vejen igennem. Sort, hvid og mørkt træ dominerer udtrykket, men ikke mere end at der er plads til din helt egen stil. Den flotte sorte, glaserede teglsten, spiller flot op mod den hvide facade og ma­hog­ni­vin­du­er­ne - og indvendigt fortsætter indtrykket med hvide, glatte vægge, flotte, mørke skiffergulve, synlige bjælker og kva­li­tet­sin­ven­tar fra Gaggenau, Liebherr og Miele.

Indretningen er klassisk og alligevel moderne med det store køkken/alrum og stue vendt mod syd og vest. Der er flere udgange til terrasserne, der omgiver huset og fra både køkkenet og spisebordet er der et naturligt kig ud i haven og til de om­kring­lig­gen­de folde, hvor der er et rigt dyreliv. Den syd/vestvendte terrasse har en kæmpe markise, der både giver skygge for solen og tager duggen.

Der er naturligvis både værelser og badeværelser på begge etager - et naturligt og springende punkt for en ejendom af denne størrelse - og endda en fin repos på 1. salen, som kan bruges som et ekstra frirum, hvor man kan trække sig fra livet i alrummet, hvor alt naturligt samles. Fra reposen er der udgang til fantastisk terrasse mod syd, hvor man er helt sig selv - og alligevel har det fulde overblik. Tager man sig tid, vil man se og fornemme de mange små detaljer, som gør denne ejendom til noget helt specielt.

Hvordan man fordeler sig på de mange værelser, afhænger af de ønsker og behov man har som ejer. Der er masser af værelser, 5 i alt, og den brug, som nogle vil finde naturlig, passer ikke til andre - ligesom dynamikken i familien kan ændre sig, og give andre behov. Denne ejendom kan tilpasse sig og danne rammen om familien i mange år frem.

Udtrykket er nærmest som en firelænget gård, hvor stuehuset, den tredobbelte garage, den overdækkede terrasse og stalden med de fire hestebokse danner en hyggelig gårdsplads, hvor man meget præsentabelt tager imod gæster og andet godtfolk.

Garagen har 3 elporte og naturligvis varme fra varmepumpe. Der er loftsplads over garagen, hvis man render tør for plads!

Stalden har 4 hestebokse i god kvalitet. I tilknytning til stalden er der stort bryggers, hvor jord­var­me­an­læg­get sidder, og som i dag bruges til værksted, bryggers, grovkøkken og opvarmet saddelrum.

Den dejlige, overdækkede terrasse tilbyder en fantastisk grill- og spiseplads udenfor - og alligevel i ly for dug og dråber - og med et landligt kig over de nærliggende marker og til den lille sø.

Der er i alt 4,2 hektar jord, der ligger lige om ejendommen med ejendommen stort set i midten. Det meste af grunden - udover granitbelagt indkørsel og selve ejendommen - er udlagt til hestefolde med gode græs­nings­mu­lig­he­der, et lille stykke med beplantning i forbindelse med den hyggelige sø, hvor man finder en stor, sekskantet pavillion, hvor frokosten kan nydes - eller en velfortjent middagslur, hvis man er på ”skovtur”.

Ejendommen ligger 2 kilometer udenfor byskiltet til Hals - på vejen mod Aalborg. I Hals finder man naturligvis skole med 9. klasse, to børnehaver, flere ind­købs­mu­lig­he­der, 18-hullers golfbane, godt foreningsliv omkring fodboldklubben, hyggeligt havnemiljø i både jolle- og lystbådehavn samt restauranter og butikker. Der er gåastand til Hals Nørreskov, ligesom man kun har 5 kilometer til den børnevenlige badestrand ved Bisnap Strand.

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.313 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.072 kr./md.
Antal folkeskoler
49
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
93803286
Boligareal
247 m²
Vægtet areal
279 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
41.956 m²
Antal etager
2
Byggeår
1949
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
1.688 kr.
Pris/m²
17.903 kr.
Pris
4.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
41 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
250.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
30.286 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
23.695 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Der, hvor du har hjemme, skaber du rammen om livet

Siden 2005 har jeg hjulpet købere og sælgere med at finde hinanden. Der er store drømme og beslutninger på spil og helt særligt når tingene lykkedes.

Kristian Lysgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke

kl@edc.dk21 22 28 8821 22 28 88EDC Danebo Hals

EDC Danebo Hals

Aalborgvej 4, 9370 Hals

938@edc.dk98 25 88 88