Villa fra EDC

Møllevænget 47

9430 Vadum

3/2 rum, 104 m²
Købsaftale underskrevet

Velholdt rødstensvilla tæt på skole

I den idylliske by Vadum ligger denne charmerende røde murstensvilla fra 1966 og venter på sin nye ejer. Her får du en yderst velholdt villa med en beliggenhed tæt på skolen, samt en skøn have, byder dette hjem på alt, hvad du behøver for at skabe din drømmebolig.

Ved ankomsten mødes du af et praktisk bryggers/entré, der ikke kun har va­ske­fa­ci­li­te­ter, men også plads til opbevaring af sko og overtøj.
Det lyse og rummelige køkken er hjertet af hjemmet. Her er masser af bordplads til madlavning, flot lyst gulv og plads til et spisebord, hvor familien kan samles til måltider. Boligen byder på to lyse og indbydende værelser med rigelig skabsplads. Begge værelser har store vinduer, der giver en fantastisk udsigt til haven.
Stuen er lys, rummelig og velbelyst med store vinduespartier mod både syd og vest. Her skaber de lyse lofter og vægge en behagelig atmosfære, og der er masser af plads til både spiseafdeling og sofaafdeling. Fra stuen er der direkte adgang til den sydvendte terrasse, hvor du kan nyde solen og frisk luft. Badeværelset har en indmuret bruseniche, der giver en moderne og stilfuld følelse.

Den store sydvendte terrasse er det perfekte sted at nyde din morgenkaffe eller invitere venner og familie til en grillfest om aftenen. Den skønne have er omgivet af træer, buske og fuglesang, der skaber en fredelig oase for dig at slappe af i. Derudover får du et rummeligt udhus med carport, der kan fungere som et værksted, og der er masser af plads til at opbevare cykler, værktøj og haveredskaber.
Møllevænget 47 i Vadum er et hjem med masser af potentiale og charme. Med sin perfekte beliggenhed og hyggelige atmosfære, vil du helt sikkert føle dig hjemme her. Kontakt os i dag for at planlægge en besigtigelse og starte din rejse mod det perfekte hjem.

Som beboer i Vadum bliver du en del af et godt foreningsliv. Her kan du deltage i de forskellige ak­ti­vi­tet­stil­bud i Vadum Ak­ti­vi­tets­cen­ter, blive del af Vadum Skytteforening, foruden de andre mange aktiviteter ved Vadumhallen. Derudover har Vadum flere børnehaver, egen skole op til 9. klassetrin samt eget lægehus. Byen er velplaceret i smørhullet mellem Aalborg, Aalborg Lufthavn og Aabybro, hvor der vil være kort til ferier, indkøb og byliv.

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.313 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.072 kr./md.
Antal folkeskoler
49
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
94403988
Boligareal
104 m²
Vægtet areal
109 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
1.026 m²
Antal etager
1
Byggeår
1966
Energimærke
D
Liggetid
191 dage

Nyttige links

Det handler om at gøre sig umage!

At handle bolig er noget helt helt særligt, og en meget stor beslutning. Derfor er det en kæmpe glæde når vi får lov til at handle netop din bolig.

Frederik Langgaard Pedersen

Ejendomsmægler, MDE

frped@edc.dk30 68 43 27EDC Danebo, Aabybro

EDC Danebo, Aabybro

Torvet 1, 9440 Aabybro

944@edc.dk98 24 27 50