Villa fra EDC

Lerbakkevej 8

9500 Hobro

4.950.000 kr.

5/3 rum, 210 m²

Unik udsigtsvilla med eftertragtet beliggenhed

I en af Hobros mest eftertragtede kvarterer ligger denne fantastiske villa, som har udsigt til Mariager Fjord. Ud over, at du bliver nærmeste nabo til fjorden, lystbådehavnen og det smukke naturområde omkring fjorden, så ligger man også tæt på Hobros aktive bymidte. Perfekt til en aktiv køber, der sætter pris på at benytte fjorden og naturen på cykel-, kajak-- eller gåturen. Den ar­ki­tekt­teg­ne­de villa, har et skønt minimalistisk udtryk med en gennemtænkt indretning, der er stilren og funktionel.

Villaen er opført i 2011 i tre etager med pudset mur, skifertag og zinkind­dæk­nin­ger. Når man kommer til ejendommen, kan man køre direkte i dobbeltcarport, der er en integreret del af kælderetagen. Herfra går man ind i et skønt multirum, der har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Stort gangareal, mellemgang til et disponibelt rum (beboelig) og tilhørende badeværelse med bruseniche. Herudover er der også bryggers og et disponibelt rum/værksted med udgang til haven.

I stueplan lander man med det samme i husets hjerterum - det skønne køkkenalrum - der har et flot kva­li­tets­køk­ken med elementer i mørkbejdset eg, arbejdsø samt alt i hårde hvidevarer Det slidstærke, eksklusive skibs­plan­ke­gulv i bambus fuldender husets stil perfekt. Køkkenets spiseafdeling ligger lige ud til en flot overdækket terrasse/havestue, hvor den samme gulvbelægning er ført videre ud. Her kan man virkelig forlænge og nyde sommeren. I den anden ende af alrummet, er der indrettet opholdsstue, og også her er der udgang til overdækket træterrasse, der fører videre til en flisebelagt større terrasse i baghaven. Så der er virkelig mange muligheder for at følge solen eller skyggen dagen igennem. I stueplan er der også en entre, et gæstetoilet og et værelse.

Første salen byder på en skøn stue med loft til kip og mulighed for at gå ud på en overdækket altan med trædæk og en fantastisk udsigt til fjord og by. Herudover er der soveværelse med integreret Walk-in-closet og et lækkert badeværelse med både bruseniche og spabad, foruden endnu en altan mod baghaven.

Her får man en villa opført med kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler både ude og inde. Der er IHC styresystem, Nilan ven­ti­la­tions­an­læg, cen­tral­støv­su­ger, gulvvarme, akustiklofter og fjernvarme på den gamle ordning. Udenoms­a­re­a­ler­ne er flot anlagt med nemme bede, store flisebelagte arealer og plæne og der er klargjort med vand og el til et udekøkken, hvis man ønsker det.

Tilhørende rummelig garage/værksted i "baghaven" med egen indkørsel.

En unik bolig, der skal opleves!

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95208174
Boligareal
210 m²
Kælder
118 m²
Vægtet areal
258 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
591 m²
Antal etager
2
Byggeår
1959
Ombygget
2011
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.395 kr.
Pris/m²
19.186 kr.
Pris
4.950.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
40 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
250.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
28.151 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.297 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Din lokale mægler

Som din lokale ejendomsmægler er jeg opvokset i området som jeg sælger boliger i. Jeg kender alt til hver enkelt lille smutvej og hvad der sker i lokalområdet så spørg mig endeligt til råds. Det kan betale sig at vælge en lokal mægler.

Anders Albrecht Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

andersa@edc.dkEDC Søren Jensen

EDC Søren Jensen

Adelgade 54, 9500 Hobro

952@edc.dk98 52 55 11