Villa fra EDC

Ravnborgvej 7, Solbjerg

9574 Bælum

6/4 rum, 148 m²
Købsaftale underskrevet

Nedlagt landbrug - fint og regulært hus med dejlig parklignende have

I udkanten af den lille, hyggelige landsby Solbjerg – tæt på Bælum – har vi fornøjelsen at udbyde dette fine og regulære hus med en hektar jord og tilhørende gode udbygninger med mange forskellige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.

En oplagt mulighed for jer, der har en pladskrævende hobby, drømmer om den helt store garage eller værksted, om heste- eller dyrehold eller har en mindre virksomhed. Eller hvem ved? Måske en kombination af det hele. Her er i hvert fald god plads.

Stuehuset er på 148 velindrettede kvadratmeter i to plan. Overalt regulært og velholdt, men samtidig også en bolig med mulighed for at sætte sit eget præg.

Stueplan byder på entré, praktisk bryggers, to værelser, to store stuer, køkken og badeværelse med karbad. Fra stue og entré er der udgang til stor sydvendt terrasse og en dejlig parklignende have med store, flotte træer. Virkelig stemningsfuldt.

Førstesalen byder på gang og stor repos, to værelser med god skabsplads, samt et stort badeværelse.

Til huset hører som før nævnt flere gode udbygninger med mange forskellige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der – blandt andet også hvis I drømmer om dyrehold, hvilket også forstærkes af, at nogle af udbygningerne fjernes og der i stedet etableres en græsfold.

Villaen ligger i Solbjerg med cirka 100 indbyggere. Byen er beliggende tæt på Ravnborgskoven – og der er kun tre kilometer til Bælum, der har et rigt foreningsliv, en god folkeskole, en velfungerende efterskole, SFO og børnehave. Desuden byder Bælum på en del kulturelle arrangementer i den charmerende Skovpavillon, som er beliggende i Sønderskoven, der også byder på sø og dejlig natur.
Fra huset er der kun små 10 kilometer til østkysten og Øster Hurup, der byder på en af Danmarks mest børnevenlige badestrande.

Det skulle glæde os at vise jer Ravnborgvej 7 i Solbjerg – her er masser af både plads og muligheder inde og ude.

Da ejendommen er under udstykning og ikke selvstændigt vurderet er grundareal, ejen­doms­skat­ter, ejen­doms­vær­diskat samt ejen­doms­vur­de­ring anslåede.
© EDC Carsten Bech

VARME
Ejendommen opvarmes med flisfyr

VAND
Ejendommen er tilsluttet fælles privat vand fra Solbjerg vandværk

KLOAK
Ejendommen er tilkoblet off. kloakker

Fakta om Rebild (30.937 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.417 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.831 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.966 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
95705882
Boligareal
148 m²
Vægtet areal
152 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
12.301 m²
Antal etager
2
Byggeår
1927
Ombygget
1982
Energimærke
F
Liggetid
553 dage

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

Carsten Bech

Ejendomsmægler & valuar

cb.957@edc.dkEDC Carsten Bech

EDC Carsten Bech

Hadsundvej 20, 9575 Terndrup

957@edc.dk98 33 55 55