Villa fra EDC

Sandtoften 3

9574 Bælum

6/5 rum, 149 m²
Solgt

Nyd landsbylivet og samhørigheden - Ind­flyt­nings­klar villa med fantastisk udsigt i hjertet af Bælum

Drømmer I om et lyst, velholdt og hyggeligt hus med den skønneste udsigt over byen – beliggende på en lukket villavej, hvor der hersker et rigtigt godt sammenhold? Så skal I tage et nærmere kig på Sandtoften 3 i Bælum.

Huset er i to plan, der samlet byder på 149 veludnyttede kvadratmeter. I stueplan kan I glæde jer til stor entré/bryggers, to værelser, stor stemningsfuld stue, flot nyrenoveret køkken og lyst badeværelse.

Førstesalen byder på lille gang og tre dejlige værelser af varierende størrelse.

Huset er højtbeliggende på en dejlig stor grund med en fantastisk udsigt over byen, der blandt andet kan nydes fra de flotte flisebelagte ter­ras­se­om­rå­der, der omgiver huset. Her kan altid findes en solplet, hvor I kan nyde en kop kaffe eller et glas vin og altså den dejlige udsigt. Ejendommen byder også på et stort skur på hele 35 kvadratmeter, hvilket gør det til et ideelt sted for enhver, der søger plads til opbevaring eller arbejde. Skuret kan rumme alt fra haveredskaber til hobbyprojekter.

Sandtoften er en attraktiv og blind villavej i hjertet af Bælum, hvor der hersker et rigtigt godt sammenhold. Her er blandt andet gadefest, påskefrokost og andre hyggelige sammenkomster, der viser, at man vil hinanden.

Bælum er en idyllisk landsby, der har oplevet en be­mær­kel­ses­vær­dig positiv udvikling i de seneste år. Dette skyldes primært det engagerede lokalsamfund, der brænder for deres by og aktivt deltager gennem et velfungerende lokalråd og en dynamisk borgerforening. Med næsten 1.000 indbyggere har Bælum formået at skabe en levende og velforsynet landsby med moderne be­kvem­me­lig­he­der.

Den charmerende Skovpavillon står som et kulturelt samlingspunkt i den fortryllende Sønderskov. Her, ved Kildesøen, kan man opleve den yndefulde natur på nært hold, mens børnene leger frit på den inspirerende naturlegeplads. Skovpavillonen danner også rammen om en række kulturelle begivenheder, der beriger både byens indbyggere og besøgende.

Bælum er omgivet af en varieret og betagende natur, der indbyder til udforskning og aktivitet. De bakkede terræner og de tætte skovområder danner rammerne for spændende vandreture, løbeture og mo­un­tain­bi­ke­tu­re. Ridning er også populært, og mange benytter de naturskønne stier til udflugter på hesteryg.

Fra Bælum er der 5 km til Terndrup, 13 km til Øster Hurup med en af Danmarks mest børnevenlige badestrande, 16 km til Hadsund og 30 km til Aalborg.

Det skulle glæde os at vise jer Sandtoften 3 i Bælum – en ind­flyt­nings­klar og velholdt villa med en attraktiv beliggenhed og en skøn udsigt.

VARME
Villaen opvarmes med fjernvarme

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Bælum Vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet offentlige kloakker

Fakta om Rebild (30.937 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.417 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.831 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.966 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
95706095
Boligareal
149 m²
Vægtet areal
159 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
1.233 m²
Antal etager
2
Byggeår
1924
Ombygget
1997
Energimærke
E
Liggetid
39 dage

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

Carsten Bech

Ejendomsmægler & valuar

cb.957@edc.dkEDC Carsten Bech

EDC Carsten Bech

Hadsundvej 20, 9575 Terndrup

957@edc.dk98 33 55 55