Villa fra EDC

Mølhøjvangen 41, Haverslev

9610 Nørager

4/3 rum, 145 m²
Købsaftale underskrevet

Tidløs og indbydende villa i Haverslev

Velkommen til Mølhøjvangen 41, hvor drømmen om det perfekte hjem bliver til virkelighed. Denne smukke etplansvilla, opført i 2019 af HusCompagniet, forener klassisk arkitektur med moderne be­kvem­me­lig­he­der og luksuriøse detaljer. Beliggende i det attraktive villakvarter i Haverslev, er denne bolig det ideelle valg for både pendlere og familier, der sætter pris på både nem adgang til E45 og en charmerende, grøn atmosfære.

Når du træder ind i hjemmet, bliver du mødt af en rummelig entré, der straks giver et indtryk af elegance og komfort. Til venstre finder du et praktisk bryggers, ideelt til opbevaring og praktiske gøremål. Videre fra entréen åbner sig husets hjerte, et imponerende køkkenalrum og stue i ét. Det smukt designede HTH-køkken med mørke træelementer og førsteklasses hvidevarer, herunder et professionelt gaskomfur, to ovne og et tilstødende viktualierum, giver enhver kok mulighed for at kreere kulinariske oplevelser for familien. Loftet til kip og de generøse vinduespartier skaber en lys og luftig atmosfære, der inviterer til både samvær og afslapning. Via skydedøre fører vejen ud til den dejlige terrasse, hvor en læmur skaber privatliv til afslappende stunder i solen. Boligen byder på en børneafdeling med to charmerende værelser og et moderne badeværelse med bruseniche og stilfuldt HTH-interiør. For­æl­dre­af­de­lin­gen imponerer med både walk-in closet og et stort badeværelse, komplet med hjørnebadekar og bruseniche, alt sammen forbundet med det rummelige soveværelse. Genvex-anlæg, cen­tral­støv­su­ger og opvarmning med billig fjernvarme er bare nogle af de mange bonusdetaljer.

Udenfor er de velplejede udenomsarealer anlagt med græs, fliser og hække, der kræver minimal ved­li­ge­hol­del­se, så du kan nyde din fritid uden bekymringer.

I Haverslev finder du alt, hvad du behøver inden for rækkevidde - fra dag­lig­va­re­bu­tik­ker og sport­s­fa­ci­li­te­ter med nyt fitnesscenter til læge, skole og daginstitution. Det sociale fællesskab og den engagerede atmosfære i byen skaber den perfekte ramme for familielivets glæder.

Denne enestående bolig er klar til indflytning og venter kun på at blive udforsket nærmere. Book din fremvisning i dag og oplev selv den uimodståelige charme og komfort, denne villa har at tilbyde.

Fakta om Rebild (30.937 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.417 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.831 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.966 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
95208440
Boligareal
145 m²
Vægtet areal
152 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.070 m²
Antal etager
1
Byggeår
2019
Energimærke
A2015
Liggetid
10 dage

Professionel rådgivning

Jeg er klar til at give en seriøs og professionel rådgivning. Med min baggrund i over 20 års erfaring med bolighandel, kan jeg hjælpe dig trygt og godt videre.

Thomas Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

thomasjensen@edc.dkEDC Søren Jensen

EDC Søren Jensen

Adelgade 54, 9500 Hobro

952@edc.dk98 52 55 11