Villa fra EDC

Fasanvej 14

9690 Fjerritslev

6/5 rum, 153 m²
Solgt

Charmerende hus

Beliggende i den rolige by Fjerritslev, tilbyder dette charmerende hus den perfekte blanding af komfort og bekvemmelighed. Med sin indbydende atmosfære og gennemtænkte layout, fanger det enhver, der søger et hyggeligt hjem tæt på alle byens be­kvem­me­lig­he­der.
Når du træder ind gennem den lille indgang, bliver du mødt af en atmosfære af varme og hygge. Det kombinerede køkken og stue giver et rummeligt område til både kulinariske fornøjelser og afslapning. Naturligt lys strømmer ind gennem vinduerne og skaber en lys og luftig følelse i hele rummet.

Denne dejlige bolig har et soveværelse og fire værelser, der tilbyder rigelig plads til familie og gæster. Hvert værelse giver et fredelig tilbagetog, ideel til at slappe af efter en lang dag. Gæstetoilet tilføjer et ekstra lag af bekvemmelighed og sikrer, at besøgende føler sig hjemme under deres ophold.
Samtidig med dette venter et bryggers, komplet med plads til en vaskemaskine, hvilket forenkler opgaven med tøjvask. Det primære badeværelse har en forfriskende bruser, perfekt til at starte dagen med.

Udenfor lokker en hel oase af en terrasse som er gemt væk inden for rammerne af huset, garagen og en ydervæg og dermed afskræmet fra alle 4 sider. Når du træder ud på terrassen, omsluttes du af en følelse af ro og fred. Luftens bevægelse er næsten ikke-eksisterende, og atmosfæren er stille og rolig, hvilket indbyder dig til at slappe af og finde ro i dette beskyttede tilflugtssted. Uanset om du søger et stille sted til fordybelse eller et hyggeligt hjørne til udendørs samvær, tilbyder denne lukkede terrasse den perfekte ramme, hvor du kan undslippe hverdagens travlhed og fordype dig i fredelig ensomhed.
Den nemme have tilbyder en grøn oase, hvor man kan dyrke haveinteresser eller blot nyde naturens skønhed.

Med sin blanding af komfort, funktionalitet og naturskønhed udtrykker dette dejlige hus i Fjerritslev essensen af fredelig livsstil. Uanset om du søger en permanent bolig eller en rolig tilflugt, er denne charmerende bolig sikker på at opfylde enhver af dine ønsker.

Fakta om Jammerbugt (38.234 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.576 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.874 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.858 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
21,8

Oplysninger

Sagsnr.
96903762
Boligareal
153 m²
Vægtet areal
160 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
787 m²
Antal etager
1
Byggeår
1968
Ombygget
1980
Energimærke
D
Liggetid
35 dage

Hjemmet er rammen om livet

Med 25 år som ejendomsmægler i Fjerritslev, er jeg din lokale garant for en professionel rådgivning i bolighandel mm.

Brian Sørensen

Ejendomsmægler & valuar MDE

bs.969@edc.dkEDC Fjerritslev

EDC Fjerritslev

Østergade 29, 9690 Fjerritslev

969@edc.dk98 21 20 66