Villa fra EDC

Svinkløvvej 69, Kollerup

9690 Fjerritslev

550.000 kr.

5/3 rum, 126 m²
Årl. lejeindt. kr. 59.400

UDLEJET VILLA MED GOD BELIGGENHED I KOLLERUP - ÅRLIG LEJEINDTÆGT KR. 59.400,00

Villaen har en god beliggenhed i Kollerup - tæt på Fjerritslev by - hvor der er skole, pas­nings­mu­lig­he­der, mange dag­lig­va­re­bu­tik­ker m.m. Dejlig grund på 1.000 kvm. der grænser op til de åbne marker.

Ejendommen fremtræder i pæn og velholdt stand - og er løbende moderniseret og istandsat. Bygget i 1951 i gule teglsten med eternittag og termovinduer. Ejendommen er moderniseret med køkken og badeværelse i 2010-2012, nyere lofter og gulve, nyere indvendige døre samt efterisoleret. Ejendommen kræver et minimum af løbende ved­li­ge­hol­del­se. Årlig lejeindtægt ialt kr. 59.400,00. Ejendommen opvarmes ved oliefyr. Lejerne betaler udover huslejen også for forbrug af varme og el.

Boligen er indrettet med entré med nedgang til kælder, dejligt køkken med trægulv, spisestue med brændeovn, hyggelig opholdsstue med udgang til terrasse, badeværelse med bruseniche samt 3 gode værelser. I kælder er indrettet badeværelse, bryggers/vaskerum, fyrrum samt 2 disponible rum.

Det drejer sig om tillid og troværdighed

Køb af bolig er en af livets store beslutninger - Derfor gør vi os umage hver eneste dag. Hos os har vi særligt fokus på tillid og troværdighed. En glad og tilfreds køber og sælger er vores bedste ambassadører.