Villa fra EDC

Enghavevej 13

9800 Hjørring

7/4 rum, 166 m²
Købsaftale underskrevet

Enghavevej 13, 9800 Hjørring

CHARMERENDE MURMESTERVILLA PÅ ENGHAVEVEJ
Drømmer du om en villa i det eftertragtede Sva­ne­lund­skvar­ter, hvor huset er renoveret med respekt for dets historiske detaljer? Denne enestående ejendom på Enghavevej 13 strækker sig over tre plan og byder på en perfekt kombination af klassisk charme og moderne komfort.

Velkommen indenfor:
Når I træder ind i den åbne og lyse entré, mødes I af en elegant forbindelse mellem husets etager. Fra entreen ledes I ind i husets hjerterum - nemlig spisestuen og det åbne og tidsløse Svanekøkken. De nedsænket lofter i stuen er blevet fjernet for at skabe en rummelig og indbydende atmosfære. Her er der plads til at samle hele familien enten omkring spisebordet eller ude på den sydvendte træterrasse. Fra spisestuen kan I gå direkte ind i den hyggelige TV-stue, hvor døren også kan lukkes i mellem. Derfra er der adgang til ét af husets fire værelser samt et gæstetoilet med gulvvarme.
På første sal finder I de sidste tre gode værelser samt et badeværelse. Værelserne er rummelige og perfekte til børnene. Det ene af værelserne mod syd har udgang til husets altan.

Kælderen byder på hele 88 veludnyttede kvadratmeter. Her finder I to disponible rum, som i dag benyttes som kontor samt et multirum til børnene. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Derudover blev det gamle toilet i 2023 udvidet og totalrenoveret til et nyt flot badeværelse med gulvvarme og med fokus på detaljerne - en ægte wel­l­nessop­le­vel­se i eget hjem. Sidst, men ikke mindst, er der blevet etableret et praktisk bryggers samt nye el- og VVS-installationer. Fra kælderen er der direkte adgang til haven. Der er ligeledes lavet nye klo­akin­stal­la­tio­ner/rør.

I baghaven kan du nyde sommeraftener ved den hyggelige bålplads eller slappe af i orangeriet, hvor aftensolen skinner ind. Ejendommen rummer desuden en god garage med varme, perfekt til bilen og værktøjet, samt en mindre garage med plads til opbevaring af cykler mm.

Alt i alt er Enghavevej 13 det ideelle hjem for familier, der søger både plads, komfort og en fantastisk beliggenhed i Hjørring. Tag det næste skridt og oplev alt, hvad denne unikke ejendom har at tilbyde.

Fakta om Hjørring (63.544 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.402 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.829 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.065 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
98104892
Boligareal
166 m²
Kælder
88 m²
Vægtet areal
211 m²
Rum/værelser
7/4
Grundareal
945 m²
Antal etager
2
Byggeår
1944
Ombygget
1975
Energimærke
C
Liggetid
113 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør jeg mit bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Det handler om at gøre sig umage

Cecilie Nielsen

Afdelingsleder, Ejendomsmægler MDE

cenie@edc.dk51 85 88 88EDC Danebo Hjørring

EDC Danebo Hjørring

Sct Olai Plads 4, 9800 Hjørring

981@edc.dk98 91 09 00