Villalejlighed fra EDC

Horserødvej 11, 1., + 2. sal

2100 København Ø

7.795.000 kr.

5/4 rum, 169 m²
Åbent hus med tilmelding 28. apr. 12:00

2-plans villalejlighed med tagterrasse og sø-udsigt

Her udbydes en unik bolig med den absolut bedste beliggenhed midt i kvarteret ved Emdrup Sø, på en rolig og stille, børnevenlig villavej. Lejligheden har yderst optimal planløsning med køkkenalrum, mange værelser, 2 toiletter, altan samt stor tagterrasse med udsigt til Emdrup Sø. Huset består af blot to lejligheder og er en arkitektonisk meget imponerende herskabsvilla. Denne lejlighed er på hele 169 m2 bolig + tagterrasse + andel af tør og højloftet kælder. Huset fremstår charmerende med flot pudset facade, rødt tegltag, sme­de­jern­slå­ger og huset ligger tilbagetrukket på grunden, omkranset af den flotte have.

Du bydes velkommen i den store hall, hvorfra man har adgang til lejlighederne. Du har vinduer mod alle verdenshjørner, så du er hele dagen sikret et fantastisk lysindfald. Lejligheden har virkelig meget sjæl med paneler, flotte lofter og gulve og desuden er der renoveret meget el samt sat filt/tapet på væggene stort set overalt. Samlepunktet i hverdagen er det lækre, åbne køkken, som er holdt i hvidt og træ - og så er her endda gulvvarme i køkkenet. En suite hertil er både stor spisestue såvel som sofastue, naturligvis med brændeovn. På 1. sal er også 2 gode værelser samt gæstetoilet, hvilket er særdeles praktisk, hvis man er en større børnefamilie. Når du vil slappe af, eller nyde maden udendørs, trækker den store tagterrasse i dig - her kan du nyde den friske luft og flotte søudsigt. Derudover har du endnu en god altan ud for spisestuen, hvor der er sol hele dagen. Indendørs igen bevæger vi os ovenpå til den lækre tagetage, som virkelig har meget sjæl med fritlagte ha­nebånds­b­jæl­ker og flotte Velux vinduer med kig til himlen. Her er 2 gode værelser såvel som et luksus­ba­de­væ­rel­se med gulvvarme og stort badekar.

I kælderen er virkelig god plads og fælles brugsret til vaskekælder/bryggers, stort kælderrum (oprindelig gildesal), pulterrum og vinkælder - vinene er dog ikke fælles :-)
I den store hall og ved ind­gangs­par­ti­et er der rigtig god plads til garderobe, cykler, klapvogn eller andet som du ikke ønsker skal stå udendørs. Udenfor har du fælles brugsret til den store vinkelformede forhave, som har en dejlig størrelse og med hyggekroge og plads til leg. Fælles brugsret til indkørsel, garage (bruges til fælles opbevaring) og carport med cykelparkering og plads til brænde.

Beliggenheden er helt i top med Emdrup Sø lige om hjørnet og med kort afstand til skoler, institutioner, indkøb, Utterslev Mose, bus, S-tog samt Metro på hjørnet af Fælledparken ved Vibenshus Runddel. Østerbro, Hellerup, Søborg samt Gentofte er blot en kort cykeltur væk. Alt i alt et meget attraktivt kvarter, tæt på byen og med et godt naboskab, og et sted folk typisk bor i mange år. Boligen er attraktiv ud over det sædvanlige grundet den gode planløsning, mange værelser, flotte stand, altaner, udsigt, haven og den skønne atmosfære.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008386
Boligareal
169 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
897 m²
Antal etager
2
Byggeår
1925
Ombygget
1969
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
5.895 kr.
Pris/m²
46.124 kr.
Pris
7.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-2,00 %
Vaskerum
Ja
Altan/terrasse
Ja
Liggetid
221 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
390.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
44.344 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
36.030 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88