Villalejlighed fra EDC

Kløverbladsgade 40, 1.

2500 Valby

5/4 rum, 144 m²
Solgt

Villalejlighed med egen have i populært kvarter nær kommende metro

Vil­la­lej­lig­he­den er beliggende på den attraktive vej Klø­ver­blads­ga­de og lige ved For­fat­ter­kvar­te­ret. Her er husene ens i udtrykket og det giver en magisk og hyggelig stemning på vejen, godt be­bo­er­fæl­les­skab i gaden med flere fælles arrangementer. Man har i grun­de­jer­for­e­nin­gen adgang til tennisbane, boldbane og petanquebane.

Her er du nær Carlsberg byen, Vesterbro, Frederiksberg, Sydhavnen og med kort afstand til Søndermarken, Vestre Kirkegård, Frederiksberg Have, Valby Parkenog til indre by. Få hundrede meter herfra kan Ny Ellebjerg Station nås, der bliver det nye knudepunkt med både tog, bus og kommende metro. Man har om hjørnet en lokal kaffebar, Emmerys og den nye bydel ved Grønt Torvet og strandpark ved Valby Parken. Derudover ligger Valby Langgades handelsstrøg med spe­ci­al­bu­tik­ker, take-away, lækre restauranter og caféer, ind­købs­mu­lig­he­der, busser og Valby St.

Vil­la­lej­lig­he­den fremstår med skønt lysindfald fra de store vinduespartier, god rumfordeling og egen have hvor mange hyggelige stunder kan nydes. I vil opleve en dejlig stemning, skøn udsigt over kvarteret og til den hyggelige have.

Lejligheden er i to plan, har indvendig trappe og hvis behovet er for det kan man også bruge den udvendige trappe til 2 salen. Lejligheden indeholder på 1 sal: Stort køkken/alrum med god skabs- og bordplads samt udsigt til den fine have. Spisekøkkenet er i forbindelse med den hyggelige stue, som man har to af til de gode stunder og godt samvær med venner og familie. Via trappen fra stuen har man 2 salen. Her har man for­de­lings­en­tré, stort badeværelse, tre gode værelser hvor det ene værelse har altan. Her kan man nyde en god kop kaffe, vin eller hvad lysten er til, samtidig med at du kan kigge over kvarteret og ned i haven.

Ejendommen er opført i år 1904 og er en meget markant villa med mange fine detaljer. Lejligheden har egen have, kælderrum og fælles vaskerum/fyrrum jf. sam­e­je­kon­trak­ten. Derudover er der et fælles udhus med god plads på grunden.

En dejlig oase midt i storbyen!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21606573
Boligareal
144 m²
Kælder
76 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
426 m²
Antal etager
1
Byggeår
1904
Energimærke
D
Liggetid
50 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Trine Mørch

Indehaver, Afdelingsleder, Ejendomsmægler, MDE

trm@edc.dk26 27 29 0458 58 74 05EDC Poul Erik Bech, Valby og Sydhavnen

EDC Poul Erik Bech, Valby og Sydhavnen

Ålholmvej 1, 2500 Valby

216@edc.dk36 14 12 00