Villalejlighed fra EDC

Bangsbovej 4, 1.

2720 Vanløse

5/3 rum, 140 m²
Solgt

Ekstraordinær flot villalejlighed med brugsret til stor have på ca. 700 m2

På grænsen til Frederiksberg og midt i det attraktive Ka­tri­nedalskvar­ter, ligger denne veldisponerede villalejlighed beliggende i smuk palævilla fra 1929. Ejendommen fremstår i flot ydre stand med flot renoveret facade og generelle gode materialevalg.

Man fornemmer hurtigt den herskabelige følelse allerede når man nærmer sig ejendommen og den flotte bro­stens­belag­te indkørsel hvor der er to p- pladser tilknyttet denne lejlighed. Indgangen til lejligheden sker via flot hall og trappe op til et stort repos med flotte garderobeskabe, så overtøjet og sko kan gemmes væk. De 140 m2 bolig fordeler sig over et lyst og åbent stueplan i herskabelig stil med sil­de­bens­par­ket­gul­ve i stuedelen og meget flotte stuklofter. Lækkert køkken/alrum med hyggelig åbent ildsted, der er oplagt til en hyggestund med et glas vin. Fra spisestuen er der udgang til en fantastisk flot terrasse med sol det meste af dagen. Stor opholdsstue med flot pejseindsats og udgang til altan. Ekstraordinært stort soveværelse med masser af skabsplads – såfremt der er behov for flere værelser, er dette rum stort nok til at kunne opdeles i to. Der er derudover udgang til altan, hvor der er nedgang til den store private have. Fra soveværelset er der direkte adgang til lækkert for­æl­dre­ba­de­væ­rel­se med stor sep. bruseniche og vaskesøjle. Ydermere er der to gode børneværelser og et stort badeværelse med flot terrazzogulv og badekar. Der er gulvvarme i hele lejligheden og fremtræder generelt i meget flot stand. Haven er ret stor for en villalejlighed på over 700 m², og ligger rigtigt fint i forhold til flere solkroge og masse af grøn beplantning og mange solskinstimer. Der er desuden brugsret til en aflukket garage.

Boligen er beliggende i det hyggelige, centrale og meget populære Katrinedals Kvarter der er kendetegnet ved hyggelige villaveje og smukke ejendomme. Kort gåafstand til Katrinedals Skolen, der er meget populær i Vanløse. I nærområdet finder I et rigt næringsliv, hvor der er kort afstand til, hvad end hjertet måtte begære. I kort gåafstand ligger flere gode caféer og spisesteder dør om dør med ind­købs­mu­lig­he­der, kulturelle attraktioner og grønne områder. I kan for eksempel begive jer ud på en gåtur i Grøndalsparken, hvor der er en legeplads for børnene, udendørs træ­nings­fa­ci­li­ter og rekreative flotte områder, hvor man kan slå sig ned. Fra Bangsbovej er der endvidere kort afstand til det hyggelige Frederiksberg.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.800 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.120 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
27203972
Boligareal
140 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.713 m²
Antal etager
1
Byggeår
1929
Energimærke
D
Altan/terrasse
Ja
Liggetid
11 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Louise Lambæk Thestrup

Medejer, ejendomsmægler, MDE

loth@edc.dk27 47 06 0858 58 70 63EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jernbane Allé 77, 2720 Vanløse

272@edc.dk38 74 22 80