Villalejlighed fra EDC

Åløkkehaven 25, 1.

5000 Odense C

3/1 rum, 77 m²
Købsaftale underskrevet

Indbydende 1.sals lejlighed i det attraktive Åløkkekvarter!

EDC Åløkken-Ejer­lej­lig­heds­af­de­lin­gen kan nu byde velkommen til denne flotte 1. sals lejlighed beliggende på Åløkkehaven 25. Lejligheden ligger ca. 300m fra Odense Havn, 1500m til gågadenettet i Odense Centrum og 1000m til Odense Banegård. Åløkkehaven er en rolig vej i det notorisk attraktive Åløkkekvarter.

Ved indgangen bliver du mødt af en indbydende entré med rigelig op­be­va­rings­plads, til diverse sko og overtøj.
Til højre for entréen åbner spisestuen sig, en behagelig og rummelig plads velegnet til et stort spisebord, ideelt til hyggelige måltider og samvær med familie og venner. I forlængelse heraf finder du opholdsstuen, hvor der er god plads til et tv-møbel og et indbydende so­faar­ran­ge­ment.
Tilbage i entréen leder en naturlig strømning dig videre til det praktiske køkken, der tilbyder rigelig op­be­va­rings­plads til alle dine køk­ken­red­ska­ber og ingredienser, så madlavningen altid er en fornøjelse.

Soveværelset er med masser af plads til en stor seng samt skabsplads. En ekstra fordel er den direkte udgang til den vestvendte altan, hvor du kan nyde solnedgange og frisk luft i privatlivets fred. Det er også muligt at gå ned i den fælleshave, hvor man har sin egen stenbelagt terrasse. Til lejligheden tilhører der også et flot disponibelt rum på 2. salen, som kan benyttes efter behov.

Til lejligheden hører også en stor fælleskælder, der tilbyder ekstra op­be­va­rings­plads til dine ejendele, hvilket gør det nemt at holde dit hjem ryddeligt og organiseret.

Denne lejlighed tilbyder en sjælden mulighed, for at tilkøbe stue lejligheden med, så du kan skabe en stor og rummelig familievilla, helt efter din egen smag!

Lejlighed tilbyder ikke kun generøse rum, men også en fantastisk beliggenhed i det populære Åløkkekvarter i Odense C.

Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en fremvisning af denne skønne bolig, der tilbyder både komfort og bekvemmelighed i en fantastisk lokation.

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
50005954
Boligareal
77 m²
Rum/værelser
3/1
Grundareal
392 m²
Antal etager
1
Byggeår
1936
Energimærke
D
Liggetid
8 dage

Nyttige links

Handling siger mere end ord

At købe eller sælge en bolig er en stor beslutning, og man kan sjældent love noget. Men handling og hårdt arbejde er derfor noget jeg vil love dig som kunde. Det er derfor jeg gør mig umage.

Rasmus Espersen

Ejendomsmægler, MDE

raes@edc.dk29 44 15 43EDC Åløkken

EDC Åløkken

Åløkke Alle 19, 5000 Odense C

500@edc.dk66 14 91 43