Villa fra EDC

Johannedalsvej 13B

3650 Ølstykke

6.995.000 kr.

7/5 rum, 165 m²

En historik liebhaver - perle i midten af Ølstykke

Velkommen til en fuldstændig vidunderlig og unik ejendom. Her får du den perfekte kombination af en rummelig familievilla, en pragtfuld parklignende have, og en bolig med masser historie, sjæl, charme og unikke detaljer – ikke nok med det, er huset lige til at flytte ind i. Man kan vidst roligt sige, at denne ejendom kommer ind under kategorien: en af EDC's delikatesser.Huset fremstår flot med hvide facader med gesimser, sort sokkel og sort glaseret tegl. Det er renoveret med respekt for de oprindelige detaljer, hvor sprossede vinduer, stuklofter, gennemgående plankegulve, og højt til loftet danner rammerne i huset. Huset er fyldt med detaljer, som giver dig i samspil en følelse at have noget unikt. Bemærk friserne i stuen, med afbilleder af arbejdsgangen i en æbleplantage, da ejendommen er byen tidligere æbleplantage, som de om­kring­lig­gen­de matrikler er udstykket fra.

Du bydes velkommen i den smukke hall, hvor du herfra tilgår det ene badeværelse, de tre stuer en suite samt køkkenet. Badeværelset er med hvælvet loft, det er funktionelt, klassisk, lyst og med gulvvarme. Køkkenet er med flotte hvide fronter, en mørk bordplade, og masser skabsplads. Køkkenet rummer alt det, som du har brug for, til at lave det helt store middage. Du får her direkte udgang til haven. De tre stuer en suite, er fordelt på en tv-stue med brændeovn, en spisestue – begge stuer med et fantastisk view ud over haven-, samt et rummeligt kontor. Stuerne er delt op med franske døre med smukke udskæringer. Førstesalen rummer en stor repos, et stort flot badeværelse – også med gulvvarme, samt tre store værelser. Fra det ene værelse er direkte udgang til husets flotte balkon, hvor du herfra får den mest fantastiske udsigt over byens tage og trætoppe. Husets underetage (som ikke er registreret som bolig), rummer masser plads til den pladskrævende hobby, hvor drømme kan udfoldes i form af vinkælder, træningsrum, og meget mere. Derudover er der hertil direkte indgang udefra, samt et stort og praktisk bryggers.
Haven er fuldstændig fantastisk med flere skønne oaser, terrasse og sol det meste af dagen. Herudover findes et skur og en stor indkørsel med plads til parkering. En ejendom som absolut skal opleves. Ejendommen er beliggende i den gamle bydel af Ølstykke med en central beliggenhed til indkøb og S-tog samtidig med at man har en ugeneret og privat grund.

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
36605066
Boligareal
165 m²
Kælder
102 m²
Vægtet areal
212 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
4.699 m²
Antal etager
3
Byggeår
1905
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
6.307 kr.
Pris/m²
32.995 kr.
Pris
6.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
221 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
350.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
42.385 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
33.204 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jessica Hansson

Partner, ejendomsmægler, MDE

jsl@edc.dk21 43 85 84EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Byvej 29, 3660 Stenløse

366@edc.dk47 17 07 77