Ejendomsmægler Farsø

EDC Danebo, Farsø

EDC Danebo, Farsø

Søger I engagerede mæglere, der brænder for at sælge jeres ejendom, så er I kommet til rette sted!

EDC Danebo har været en del af Farsø i mere end 20 år. I dag er vi placeret midt i byen og nyder at bidrage til Farsøs byliv. Med vores facade ud mod hovedgaden, så er der dagligt mange fra nær og fjern der ser vores flotte boligudstilling, men ikke nok med det, så sørger vi faktisk også for at opdatere vores boligudstillinger i vores stander rundt omkring i ydreområderne.

Farsø og omegnen har så mange ting at byde på, og vi kender hver en krog af byen og oplandet, vi ved hvilken udvikling der er i vores område, for vi bor her selv.

Vi ved hvad køberne søger, vi ved hvad I skal gøre for at få jeres ejendom godt solgt, vi ved hvad der sker på skolen, i børnehaven, og i idrætsklubberne, for vores børn går der selv. Ligeledes sætter vi en ære i at bakke op omkring vores lokalsamfund, i form af sponsorater til klubber og foreninger - Kort sagt, vi er bare tættere på!

Hos os får I en masse ekstra ydelser; Vi er ekstra grundige i det opsøgende arbejde for at skaffe købere til jeres bolig, vi har et kæmpestort køberkartotek og vi sørger for den aller- aller tætteste opfølgning på de potentielle købere i markedet. Udover det, så har vi hele to butikker i Vesthimmerland, så vi dækker bredt og har en finger på pulsen i et stort område.

Det betyder for jer, at vi er effektive, ordentlige og grundige omkring salgsforløbet af jeres ejendom og at alle butikkens fire medarbejdere team-worker om at få salget af jeres bolig på plads.

Her i butikken stiller vi store krav til os selv, så derfor sørger vi løbende for at uddanne os, på den måde kan vi sikre os, at vi kan give jer den rigtige service og de rigtige råd i forbindelse med jeres hushandel.

Vi ved at når man skal købe eller sælge en bolig, så er det en kæmpe beslutning, derfor er vi her alle ugens syv dage, så I ikke skal tage fri for at se jeres nye hjem, eller for at få vores vejledninger om hvordan I får solgt jeres nuværende bolig, vi er her når I har tid!

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo, Farsø

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Jutlander Bank A/S
Totalkredit A/S
EDC Finanscenter A/S
Gjensidige Forsikring
Diakrit
Farsø Avis
Nordjyske Stiftstidende
Boligmarkedet