EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag

Ejendomsmægler Næstved

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Næstved, EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag. Vi er Næstved kommunes mest sælgende ejen­doms­mæg­ler­bu­tik. EDC i Næstved blev grundlagt i 1982. Med flid, etik og godt købmandskab har vi igennem alle årene, formået at skabe gode resultater og tilfredse købere og sælgere.

Vi er kommunens mest sælgende ejendomsmægler og har de 2 gange Næstved Cityforening har afholdt byens bedste ejendomsmægler, vundet titlen.

Det gule bolighus har en meget synlig beliggenhed og ses af et stort antal mennesker, hver eneste dag, da krydset Ringstedgade/Farimagsvej er et af de mest trafikerede i byen.

Kunder er forskellige, så i hver eneste bolighandel, tager vi udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker. Vi udarbejder således i fællesskab med vore kunder en salgsplan.

Vi er en del af EDC Poul Erik Bech, landets eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed. Med 80 boligbutikker sørger vi for, at du får landsdækkende fordele og et stort lokalkendskab til samme pris.

Vi løser opgaver inden for villa, rækkehuse, ejer­lej­lig­he­der, fri­tidsland­brug og andelsboliger.
I Karrebæksminde beskæftiger vores butik sig med køb/salg af fritidshuse og helårshuse i det område.

Vælger du EDC, vælger du et firma med mange medarbejdere, som både har stor salgskraft og stor fleksibilitet. Du er som sælger altid tilknyttet en fast ejendomsmægler, hvilket sikrer dig, at der altid er fokus på salget af netop din bolig.

Vores mæglere har fokus på specielle geografiske områder, i eller uden for Næstved. Endvidere har vi vore egne specialister inden for formidling af ejer­lej­lig­he­der og andelsboliger samt fri­tidsland­brug. Dette sammenholdt med en aktiv ef­ter­ud­dan­nel­se gør, at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Vores filosofi er, at hvis du som mægler har et speciale, løser du opgaverne optimalt.

Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskre­tions­salg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme i Næstved, som står vores hjerter nær. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle bruger tid på at gøre forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Det kan du læse mere om på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

Du kan komme i kontakt med os alle ugens 7 dage.

EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag
Ringstedgade 284700 Næstved
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 36 05 89
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C