EDC Vesterholm ApS

Ejendomsmægler Tønder

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Tønder, EDC Vesterholm ApS.

EDC Vesterholm ApS består af 2 boligbutikker i Tønder og på Rømø, som beskæftiger sig med alle former for fast ejendom, herunder erhverv og mindre landbrug. Jens Vesterholm startede firmaet fra bunden i 1999 og beskæftiger i dag 6 engagerede medarbejdere. Tillige holder butikkens hund, Misty, styr på personalet:-)

Vores ambition er at være den mest sælgende ejendomsmægler af boliger beliggende i Tønder kommune - og det har vi været gennem mange år. Vi lægger vægt på ord som engagement, fleksibilitet, god service samt høj faglighed - og prøver hver eneste dag at leve op til dette. Vi vil gå langt for dig - hos os vil du være i centrum! Vort mål er naturligvis også at have tilfredse kunder, som gerne kommer tilbage når huset igen skal sælges.

Vi tilbyder markedets bedste koncepter og løsninger. Vi har Danmarks største landsdækkende køberkartotek, Åbent hus med tilmedling, professionelt salgsmateriale, EDC Effekt m.v.

EDC Vesterholm ApS ligger centralt placeret i Tønders gågade med gode par­ke­rings­for­hold lige ved døren. Vi har byens flotteste boligbutik med bedste ud­stil­lings­fa­cil­li­te­ter ud til gågaden med helt nye LED ud­stil­lings­dis­plays - her bliver din bolig set - og solgt!

"Tør du sætte til salg uden at have spurgt os?"

Velkommen til EDC Vesterholm ApS


EDC Vesterholm ApS
Kogadecentret, Kogade 26270 Tønder
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
25 44 08 03
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:00
Tirsdag
09:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 1600
Torsdag
09:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel   kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Kontakt os

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Danmark Indiakaj 6, 1. DK-2100 København Ø (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S