EDC Videbæk

Ejendomsmægler Videbæk


Velkommen til EDC Videbæk bolig og landbrug.
EDC Videbæk er områdets ældste og mest erfarne ejen­doms­mæg­ler­fir­ma. Vi står klar hver dag til at hjælpe og rådgive dig hvad enten du skal sælge eller købe fast ejendom. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og vi arbejder for at yde høj service og skabe et godt samarbejde med vores kunder. Flid, tillid og en god dialog er nogle af nøgleordene, som danner vær­di­grund­la­get i vores dagligdag.
EDC Videbæk har eksisteret siden 1958 og vi kender vores dejlige by til fin­ger­spid­ser­ne, lige som byen kender os. Vi dækker et geografisk stort område, Videbæk, Spjald, Vorgod-Barde, Troldhede, Fjelstervang Sdr. Felding - og alt det derimellem. Vi består af et yderst fagligt dygtigt team af engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau med god rådgivning og vejledning.

Hos EDC Videbæk finder du også EDC Videbæk Landbrug, vi er specialister i salg af pro­duk­tions­går­de, landbrug, lystejendomme, liebhaveri og hesteejendomme. Vores erfarne mæglerteam har stort mar­ked­skend­skab, og dækker hele Danmark med salg og vurdering af alle typer land­brugs­e­jen­dom­me, i alle størrelser og prisklasser. Med et højt fagligt niveau og personligt engagement rådgiver og vejleder vi dig, så du ender med det bedst mulige resultat.
Vi er uafhængige af såvel pen­ge­in­sti­tut­ter, kre­dit­for­e­nin­ger og landbrugets rå­d­giv­nings­or­ga­ni­sa­tio­ner og garanterer altid uvildig og kompetent rådgivning. Vi går professionelt til opgaven, og hjælper dig sikkert gennem hele han­dels­pro­ces­sen.
Vores telefoner er altid åbne, og vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig – når du har tid.

EDC Videbæk
Bredgade 396920 Videbæk
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
26 21 06 66
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:30
Tirsdag
09:00 - 16:30
Onsdag
09:00 - 16:30
Torsdag
09:00 - 16:30
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C