Butikslokaler til leje på Nørrebro

Butikslejemål på Nørrebro 

Leder du efter det helt rigtige lejemål til butik på Nørrebro? 
Så kan du trygt tage fat i EDC Erhverv. vi har samlet al den information, du har brug for, for at finde en butik til leje på Nørrebro. 

EDC Erhverv har mange års erfaring med formidling af butikslokaler i hele landet. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig, når du leder efter butik til leje på Nørrebro. 

Vores specialister tager dig igennem hele processen og rådgiver og vejleder dig fra start til slut i din søgning efter butikslokale til leje på Nørrebro. 

Du kan også se, hvilke butikker til leje på Nørrebro, der er ledige lige nu. Indtast dine søgekriterier forneden og se, om der er et lejemål på Nørrebro, der passer til dine behov.

Find din lokale specialist

Med mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet, får du altid en kompetent service fra en specialist. Vores mæglere arbejder nemlig tæt sammen uanset, hvor i landet de befinder sig. Derfor kan du trygt henvende dig til din lokale mægler og vide dig sikker på, at de ved alt, hvad der er værd at vide om butikslokaler til leje på Nørrebro.

Find erhvervsmægler

Fandt du ikke noget?

Fandt du ikke den forretning til leje på Nørrebro, som du ledte efter. frygt ej! Med EDC Erhvervs Køber-/Lejerkartotek har du de bedste forudsætninger for at finde et butikslejemål på Nørrebro, der matcher dine behov. Tilmeld dig nu og få en mail, når der kommer et nyt butikslokale på Nørrebro, der matcher med dine specifikke behov.

Rådgivning og meget mere 

Hvis du er på jagt efter butikslokale til leje på Nørrebro, så hjælper vi dig trygt igennem. Anse os som din sam­ar­bejds­part­ner, der rådgiver, vejleder og afsøger markedet for dig. Vi kan også hjælpe med at udfærdige lejekontrakt eller se på alternative an­ven­del­ses­mu­lig­he­der for en butik til leje på Nørrebro. 

Kontakt os og høre meget mere om, hvordan vi kan hjælpe.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef

tru@edc.dk22 92 66 5558 58 71 02EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Marielundvej 41, 1. th., 2730 Herlev

278@edc.dk58 58 71 00

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Måske er du interesseret i andet end butikslokaler til leje på Nørrebro. EDC Erhverv kan hjælpe dig med alle typer af de­tail­e­jen­dom­me og alle typer sager. Klik på linket og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med detail i hele landet. 

Læs mere her

Ejendomstyper til salg i København

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel

EDC Poul Erik Bech rider videre på hotelbølgen: Hoteller, kroer, kon­fe­ren­cecen­tre, feriecentre, vandrehjem og camping rykker – også på in­ve­ste­rings­fron­ten

Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over markant flere gæster med rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus- badehotel. Det har resulteret i oprettelsen af en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet.

  • Hotel
  • Retail
  • Investor
Læs artikel

Data og dybdegående analyser kan vise vejen til den gode investering

Den høje inflation har ført til ren­testig­nin­ger og usikkerhed i ver­den­s­ø­ko­no­mi­en, hvilket har betydet, at der er længere mellem sælgere og købere. Dybdegående analyser og datadrevet viden kan være en gamechanger og pege i retning af den gode investering – eller lige så vigtigt at give information om en given investering skal gennemføres. Research- & ana­ly­se­af­de­lin­gen i EDC Erhverv Poul Erik Bech kan hjælpe med dybdegående analyser ud fra et omfattende datagrundlag.

  • Research
  • Analyse
  • International
Læs artikel