Samarbejde med købsmandat

Der er mange købere i markedet, og der er kamp om de bedste opkøbsemner. Derfor kan det som investor være en fordel at indgå en aftale om et købsmandat mellem dig som køber og os som mægler.

En sådan aftale udformes på baggrund af dine ønsker og sikrer en aktiv købsproces. Målet er, at tankerne bliver til handlinger, og at du ender med at gennemføre den rette ejen­doms­in­ve­ste­ring på de rigtige betingelser.

Kontakt en in­ve­ste­rings­spe­ci­a­list

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores køberkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe og giver dig først besked, så snart vi får en ejendom, der matcher dit ønske.

Søger du en bestemt ejendomstype?

Boligejendomme

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Kontor

Klik her

Detail

Klik her

Industri

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her

Dine in­ve­ste­rings­spe­ci­a­li­ster

Går du med overvejelser om at købe en in­ve­ste­rings­ejen­dom, men har behov for sparring omkring de forskellige in­ve­ste­rings­mu­lig­he­der og det aktuelle ejendomsmarked?

Så kan det være en god idé at vende det med en af vores specialister. Vores in­ve­ste­rings­spe­ci­a­li­ster er løbende opdaterede på in­ve­ste­rings­mar­ke­det og tilbyder professionel rådgivning.

Kontakt os

Læs InvestorFokus 

Med InvestorFokus i hånden får du de seneste nyheder, tendenser og analyser fra ejen­doms­in­ve­stormar­ke­det. Læs magasinet nu og hold dig opdateret på markedet.

Find det her

Bestil CityFact i dag 

CityFact giver aktører på ejen­doms­mar­ke­det dybdegående indsigt og massiv data om specifikke danske byer.

Find det her

Læs MarketUpdate

Hvad er de vigtigste tal og tendenser lige nu? Læs MarketUpdate, der udkommer 4 gange årligt, og find ud af det.

Find det her