Erhvervsmægler Køge

  EDC Erhverv Poul Erik Bech, Køge

  Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Køge

  Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Køge – din lokalkendte erhvervsmægler på Sydkysten.

  Geografisk dækker vi Greve, Tune, Karlslunde, Havdrup samt Solrød nord for Køge og Strøby Egede, Hårlev, Store Heddinge, Rødvig og Faxe syd for Køge. Herudover dækker vi Ringsted sammen med erhvervscenteret i Roskilde.

  Du kan finde os centralt i Køge på Søndre Alle 13, hvor vi nyder godt af en stærk synergi med boligafdelingen, som du også finder i det blå hus. I erhvervscenteret i Køge har vi brede erhvervsbaggrunde inden for den finansielle verden og byggebranchen. Det giver os en stor fordel, da vi har kompetencerne til at se mere end mursten og kontakterne til at få komplekse sager til at gå op. Vi beskæftiger os med alt inden for håndtering af ejendomme, herunder salg, udlejning, vurdering, projektudvikling og domicilsøgning.

  Er du på jagt efer en investeringsejendom i Køge? Leder du efter en erhvervsjendom i Solrød? Eller søger du en lager- og produktionsejendom i Greve? Vi har dybdegående viden inden for investering, industri, detail, kontor, projekt- og ejendomsudvikling, og vi samarbejder med en lang række af markedets bedste specialister. Vi favner bredt fra mindre udlejninger til store projekter og kan sikre dig de bedste vilkår.

  Sydkysten er et centralt transportknudepunkt med god infrastruktur, der binder Øresundsregionen sammen, rækker videre mod Skandinavien og sydpå mod resten af Europa. Vores markedsområde giver med andre ord direkte og hurtig adgang til både det skandinaviske og nordeuropæiske marked. De senere år har Køge udviklet sig til at blive Sjællands nye vækstcenter, og det har affødt en stigende interesse for hele Sydkysten.

  Køges position som en af Danmarks mest fremadstormende ejendomsmarkeder skyldes bl.a. det kommende supersygehus, den nye højhastighedsbane mellem Ringsted og København over Køge og udvidelser af såvel Skandinavisk Transport Center som Køge Havn. Vi har løst en del sager relateret til projekterne, og vi følger udviklingen tæt og er løbende i kontakt med erhvervsfolk, som vil investere i vores markedsområde. Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler.

  Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med over 700 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 20 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Via vores samarbejde i RICS og International Hart Real Estate har vi også et internationalt netværk. Med os som samarbejdspartner er du med andre ord dækket både lokalt, nationalt og internationalt.

  Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.dk

  EDC Erhverv Poul Erik Bech i Køge åbnede i efteråret 2011. Siden har vi haft en hastig udvikling, og i dag er vi en af de førerende erhvervsmæglere i lokalområdet. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Køge ser frem til at samarbejde med dig.

  Skal udfyldes

  Bestil en professionel vurdering af din erhvervsejendom

   
   

  Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen m.fl. må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via e-mail og sms. Samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

  Læs mere

  Mød din erhvervsmægler

     
  Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
  Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...
  • Henter billedet...
   Søndergade 43A, 4653 Karise
   • Investering, Boligudlejningsejd.
   • Søndergade 43A
   • 4653 Karise
   • Areal: 215 m²
   • Pris 2.445.000 kr.
  • Henter billedet...
   Huginsvej 6, 4100 Ringsted
   • Leje, Kontor
   • Huginsvej 6
   • 4100 Ringsted
   • Areal: 585 m²
   • Årlig leje 487.032 kr.
  • Henter billedet...
   Ejbovej 13A, 4632 Bjæverskov
   • Brugerejendom, Kontor
   • Ejbovej 13A
   • 4632 Bjæverskov
   • Areal: 209 m²
   • Pris 3.500.000 kr.