EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Køge

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Køge – din lokalkendte erhvervsmægler på Sydkysten.

Geografisk dækker vi Greve, Tune, Karlslunde, Havdrup samt Solrød nord for Køge og Strøby Egede, Hårlev, Store Heddinge, Rødvig og Faxe syd for Køge. Herudover dækker vi Ringsted sammen med er­hvervs­cen­te­ret i Roskilde.

Du kan finde os centralt i Køge på Søndre Alle 13, hvor vi nyder godt af en stærk synergi med bo­ligaf­de­lin­gen, som du også finder i det blå hus. I er­hvervs­cen­te­ret i Køge har vi brede er­hvervs­bag­grun­de inden for den finansielle verden og byggebranchen. Det giver os en stor fordel, da vi har kompetencerne til at se mere end mursten og kontakterne til at få komplekse sager til at gå op. Vi beskæftiger os med alt inden for håndtering af ejendomme, herunder salg, udlejning, vurdering, pro­jek­t­ud­vik­ling og domicilsøgning.

Er du på jagt efer en in­ve­ste­rings­ejen­dom i Køge? Leder du efter en erhvervsjendom i Solrød? Eller søger du en lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom i Greve? Vi har dybdegående viden inden for investering, industri, detail, kontor, projekt- og ejen­doms­ud­vik­ling, og vi samarbejder med en lang række af markedets bedste specialister. Vi favner bredt fra mindre udlejninger til store projekter og kan sikre dig de bedste vilkår.

Sydkysten er et centralt trans­port­knu­de­punkt med god infrastruktur, der binder Øre­sunds­re­gio­nen sammen, rækker videre mod Skandinavien og sydpå mod resten af Europa. Vores markedsområde giver med andre ord direkte og hurtig adgang til både det skandinaviske og nordeuropæiske marked. De senere år har Køge udviklet sig til at blive Sjællands nye vækstcenter, og det har affødt en stigende interesse for hele Sydkysten.

Køges position som en af Danmarks mest fremad­stormen­de ejen­doms­mar­ke­der skyldes bl.a. det kommende supersygehus, den nye højha­stig­heds­ba­ne mellem Ringsted og København over Køge og udvidelser af såvel Skandinavisk Transport Center som Køge Havn. Vi har løst en del sager relateret til projekterne, og vi følger udviklingen tæt og er løbende i kontakt med erhvervsfolk, som vil investere i vores markedsområde. Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler.

Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 700 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 20 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Via vores samarbejde i RICS og International Hart Real Estate har vi også et internationalt netværk. Med os som sam­ar­bejds­part­ner er du med andre ord dækket både lokalt, nationalt og internationalt.

Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Køge åbnede i efteråret 2011. Siden har vi haft en hastig udvikling, og i dag er vi en af de førerende er­hvervs­mæg­le­re i lokalområdet. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Køge ser frem til at samarbejde med dig.

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Bjerggade 2B4600 Køge
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 59 86 35
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re