BDO lejer kontor i Køge: Vil endnu tættere på de er­hvervs­dri­ven­de

  • Køge
  • Kontor

BDO er en af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse, og rådgiver om alt fra budget og regnskab til skat, afgifter, told, persondata og cybersikkerhed. Nu har de styrket positionen yderligere med et kontor i Køge. Kontoret i Køge er virksomhedens 32. kontor på landsplan, men blot den fjerde øst for Storebælt.

Partner og statsaut. revisor i BDO, Kim K. Sørensen, fortæller: ”Vi ønsker mere lokal til­ste­de­væ­rel­se, så tilføjelsen af det fjerde kontor på Sjælland betyder, at vi kommer endnu tættere på kunderne. Vi ved at lokal til­ste­de­væ­rel­se sikrer større mulighed for at vinde markedsandele. Indtil nu har vi rådgivet virksomheder fra Køge Bugt-området fra vores kontor i København, men nu er vi endnu tættere på de er­hvervs­dri­ven­de. En del af vores strategi er at være mere synlige på Sjælland og med kontoret i Køge, er vi nu mere synlige syd for Hovedstaden.”

Han fortsætter: ”Vi har valgt kontoret fordi det lever op til en række kriterier. For det første er det en god central beliggenhed med det rette antal kvadratmeter. På sigt er det planen, at vi skal være 25 medarbejdere i de lokaler, og der er derfor plads til den vækst vi forventer over en kort årrække.”

God kemi mellem udlejer og lejer
Udlejer af kontorlokalet er Christian Diers, som købte ejendommen i foråret 2022. Oprindelig var planen at lave et sundhedshus i den ejendom, men så kom BDO på banen. ”Der var virkelig god kemi. BDO var ikke de første, men klart de bedste og mest seriøse lejere, der meldte sig. Fra start af var der en seriøsitet, og det er vigtigt for mig som udlejer, både på kort og lang sigt. De kom med realistiske forslag til ændringer af kontoret, som ikke svækkede standen af ejendommen – tværtimod. Faktisk så gavner det værdien af ejendommen,” siger Christian Diers.

Det nye kontor i Køge bliver ledt af Kim K. Sørensen, som selv er bosat i området og dermed har et stort kendskab til området i og omkring Køge. Han har ligeledes været glad for processen og samarbejdet med udlejer: ”Det var et godt match fra starten. Udover beliggenhed og kvadratmeter, så kunne vi mærke, at Christian involverede sig og var interesseret i at finde den rette lejer. Christian har været god at samarbejde med, og vi glæder os over at være kommet godt på plads i de nye lokaler,” siger Kim K. Sørensen.

Mulighed for kontor og lejligheder i hjertet af Køge
Brian Skov Andersen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Køge, siger: ”Vi formidlede salget af ejendommen tidligere på året, og hjælper nu med ud­lej­nings­op­ga­ven. Senest havde Nordea Erhverv til huse i ejendommen, og nu er det altså BDO, som får glæde af at have kontor i hjertet af Køge Centrum. Der er gåafstand til stationen og direkte forbindelse til Køge Torv med diverse butikker, restauranter og caféer. BDO har lejet sig ind på første og anden sal, så det er stadigt muligt at leje stueetagen i Nørregade 54B, som er et 159 mstort lyst kontorlokale.”

Ejendommen ved siden af, Nørregade 54A, står også foran en forandring. Brian Skov Andersen fortæller: ”Det forventes at de gamle kontorlokaler i 54A skal omdannes til seks lejligheder. Ligesom med kontorerne, så får man en attraktiv beliggenhed i midten af Køge og med gåafstand til både stationen og torvet i Køge.”

EDC Poul Erik Bech skal stå for udlejningen af de seks lejligheder i hjertet af Køge.

Køge blomstrer i øjeblikket
I løbet af de sidste par år er Køge virkelig blomstret op. Køge Kommune har gennem en årrække iværksat en række projekter, som har fremmet udviklingen af den østsjællandske by. En af de væsentligste projekter er opbygningen af Køge Nord, som skal være en bæredygtig og mangfoldig bydel med kontorer, boliger og transport- og lo­gi­sti­ke­jen­dom­me. Fra Køge Nord Station tager det kun 20 minutter til København.

Det er noget, som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Køge, Brian Skov Andersen har bemærket: ”Køge er inde i en rivende udvikling i øjeblikket. Den nye Køge Nord Station har bragt Køge tættere på København, hvilket gavner erhvervslivet i Køge. Kombinationen af at være tæt på trans­port­cen­te­ret ved motorvejen og samtidig være en ældre købstad, som Køge er, tiltaler mange virksomheder.”

Udover etableringen af bydelen Køge Nord og en udvidelse af trans­port­cen­te­ret ved motorvejen, kan Køge glæde sig over, at en helt ny og moderne erhvervshavn står klar. Det skaber yderligere muligheder for virksomheder i særligt trans­port­sek­to­ren. 

Læs vores seneste Kontor Fokus magasin

- og bliv opdateret på det sidste nye fra kon­to­re­jen­doms­mar­ke­det

Klik her

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Brian Skov Andersen

Partner, Erhverv, HD

bsa@edc.dk28 96 20 5158 58 74 37EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bjerggade 2B, 4600 Køge

469@edc.dk55 35 55 53

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel