Lejlighed fra EDC

Rødovre Port 21, 11. 10.

2610 Rødovre

1/1 rum, 29 m²
Lejekontrakt underskrevet

1-værelses lejlighed i Rødovre Port!

LYSE OG MODERNE BOLIGER MED ADGANG TIL TAGTERRASSE
Boligerne er lyse og venlige med store vinduespartier, som giver et godt lysindfald. Boligerne er velindrettede og er på 2-4 værelser beliggende på st. - 6. sal.
DESIGNERKØKKEN FRA HTH
Køkkenet er i flot hvidt design fra HTH med fine rene linjer og en tynd sort kant på bordpladen , som understreger køkkenets enkle udtryk. Underskabene er med udtræksskuffer, og overskabene er med låger. Derudover er der indbygningsovn, glaskeramiske kogeplader, køle- og fryseskab og integreret opvaskemaskine. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens.
STILRENE BADEVÆRELSER
Badeværelserne er meget lyse og venlige med flotte grå fliser på gulvet og i brusenichen. Både toilettet og skuffemodul med underlimet vask er væghængt, så det er nemt at rengøre. Vaskesøjlen med vaskemaskine og tørretumbler er fra Siemens.
PLADS TIL OPBEVARING
Alle boliger har et opbevaringsrum enten i selve boligen eller i kælderen.
PARKERING
Det vil være muligt at leje sig ind i par­ke­rings­kæl­de­ren. Leje af par­ke­rings­plads aftales med ud­lej­nings­mæg­le­ren.
LYST OG VENLIGT
Rødovre Port er et meget ambitiøst og arkitektonisk flot boligområde, som er tegnet af Arkitema. De lyse og gyldne farver, som går gennem hele projektet, skaber et lyst, venligt og varmt område med både lejeboliger, butikker og kontorer. Bo­li­ge­jen­dom­me­ne får et meget varieret udtryk med altaner og fælles tagterrasser, der prydes med grønne planter, som bryder facaderne og gør hele boligområdet mere organisk og foranderligt.
GRØNNE PLADSER OG LEG FOR BØRNENE
Rødovre Port er bundet sammen af et gennemgående stræde, som bliver prydet med store træer, flotte plantekasser, belægninger, siddekasser, trapper og forskellige grønne opholdsområder. Bør­ne­fa­mi­li­er­ne får bl.a. et spændende område, hvor der både er plads til leg og hygge. Der kommer et grønt fælles gårdrum, og broen for enden af strædet bringer tankerne hen på New Yorks skyline. Strædet bliver helt sikkert et skønt sted at være.

BEMÆRK - billederne er fra en prøvebolig

Fakta om Rødovre (44.328 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.922 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.148 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
11805426
Boligareal
29 m²
Rum/værelser
1/1
Antal etager
1
Depositum
3 måneders husleje
Aconto Varmeudgifter
300 kr.
Aconto Vandudgift
200 kr.
Antenne pris
0 kr.
Internet
0 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Tilgængelig fra
1. jun. 2024

EDC Projekt Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

118@edc.dk33 30 78 00