Lejlighed fra EDC

Gyngemose Parkvej 84, st. 12

2860 Søborg

6.850 kr./md.

1/1 rum, 34 m²

EN UNGDOMSBOLIG MED ALT, DU HAR BRUG FOR

OBS - Billederne er fra vores 1-værelses prøvelejlighed, hvorfor de ikke nødvendigvis er retvisende for denne specifikke lejlighed. Der tages forbehold for ændringer i såvel arealer som indretning.

Project Radio ligger på Gyngemose Parkvej 80 i Søborg, som husede DR fra 1963 til 2007. Over de seneste år er den tidligere TV-Byen blevet omdannet til et attraktivt og livligt boligområde.

Når du studerer, er det vigtigt med en tryg base at vende hjem til. Der skal være ro på de indre linjer, før der er overskud til at lære nye ting – på studiet, om livet og om relationer.

Ligesom på studiet er god forberedelse guld værd, når du skal flytte ind et nyt sted. Her kan du blive klogere på, hvad du kan se frem til i din nye ungdomsbolig.

Farvel til mors madgryder. Nu er det tid til, at du selv kan shine i dit eget HTH-køkken med skabsplads og en slidstærk, hvid lakering, der ligesom badeværelset er let at rengøre. Bordpladen kommer i hvid laminat.

Dine hvidevarer er installeret på forhånd og er af mærket Vestfrost, hvor du får køleskab med frostboks, mikroovn med ovnfunktion, keramisk kogeplade med 2 sektioner og en udtræksemhætte. Her kan du snildt øve dig på din nye personlige hofret.

Gå glad i bad. Her skal du nemlig ikke stå inde over dit toilet, når du står under bruseren. På badeværelset får du en separat bruseniche og et væghængt, vandsparende toilet fra Villeroy & Boch med ind­byg­nings­ci­ster­ne. Den elegante po­r­ce­læns­hånd­vask med underskab er designet af danske Dansani, og armaturerne er fra Grohe.

Skabsplads får du også godt med. HTH-skabene har klare, hvide overflader, der er lette for dig at holde rene. Gulv og bruseniche er beklædt med matte, mørkegrå klinker, og på væggene er der tilsvarende fliser.

I KÆLDERENS FÆLLESRUM FINDER DU:

INDGANG TIL ATRIUM, FÆLLESKØKKEN, LOUNGE, LÆSESAL, FÆLLESLOKALE, FITNESSRUM, VASKERI OG TØRRERUM, DEPOTRUM

I GÅRDRUMMET FINDER DU:

OPHOLDS- OG MØDESTEDER, SOLSEJL TIL AFSKÆRMNING AF OPHOLD OG SCENE, ZONEOPDELING AF GÅRD MED BEPLANTNING.

Ung­doms­bo­li­ger­ne i Project Radio ligger i naturskønne omgivelser på grænsen til København, hvorfra du hurtigt kan ramme en supercykelsti på cyklen. Der er også gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der i nærheden med buslinjer, Husum St. samt den kommende letbanestation på Dynamovej.

Området i Gyngemose Park er et livligt miljø med kontorerhverv og boligejendomme, der er omgivet af store, grønne fællesarealer. I dit nye nabolag finder du også butikker til de daglige indkøb, hvor Rema 1000 er få minutter væk. Skal du købe større ind, kan du lægge vejen forbi BIG Shopping Center i Herlev, hvor du bl.a. finder Elgiganten, Føtex og Sportmaster.

Vil du have sved på panden, kan du dyrke sport i den lokale idrætshal Gyn­ge­mo­se­hal­len og i Blågård Svømmehal.

Husdyr er ikke tilladt.

NB: Ingen krav om studiekort.

Fakta om Gladsaxe (70.600 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.904 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.402 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.402 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,1

Oplysninger

Sagsnr.
11805469
Boligareal
34 m²
Rum/værelser
1/1
Antal etager
1
Leje
6.850 kr./md.
Depositum
3 måneders husleje, 20.550 kr.
Forudbetalt leje
1 måneds husleje, 6.850 kr.
Aconto Varmeudgifter
250 kr.
Aconto Vandudgift
75 kr.
Antenne pris
0 kr.
Internet
0 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Tilgængelig fra
1. aug. 2024

Betina Almind Kristensen

Salg og udlejning

bkr@edc.dk21 16 62 1658 58 80 15EDC Projekt Poul Erik Bech

EDC Projekt Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

118@edc.dk33 30 78 00