Villa fra EDC

Solvang 2B

7600 Struer

5/4 rum, 129 m²
Udlejet

Ind­flyt­nings­klar med 4 værelser

Dejlige familievilla med mulighed for hurtig overtagelse. Villaen er beliggende på en lukket og rolig vej, der er oplagt til børnefamilien. Her får I bl.a. en dobbelt carport, med tilhørende værksted, redskabsrum samt et stort træskur. Haven er nem og overskuelig, og primært udlagt i græs.

Hjemmet fremstår ind­flyt­nings­klar med nymalede vægge og ny lakerede gulve i stueplan. Så drømmer I om en dejlig villa, hvor flyttekasserne bare skal pakkes ud, så se lige nærmere på Solvang 2b.

Træder vi indenfor i entréen bliver vi mødt at et pænt og lyst rum med trægulv. Lys fordelingsgang som adskiller væ­rel­ses­af­de­lin­gen og op­holds­af­de­lin­gen. Dejligt køkken med lyse elementer og med god op­be­va­rings­plads, her er også plads til spiseafdeling, så familien kan være samlet under mid­dags­for­be­re­del­ser­ne. Fra køkkenet er der adgang til en rigtig skøn stue med trægulv og brændeovn. Her er ligeledes udgang til den skønne sydvendte træterrasse, hvor sommeren rigtig kan nydes.
Hjemmet rummer desuden et rigtig pænt og lyst gæstetoilet, samt et godt indrettet badeværelse med både badekar og bruseniche. I væ­rel­ses­af­de­lin­gen er der intet mindre end 4 gode værelser, alle i en rigtig fin størrelse med gode store vinduer, der giver et skønt lysindfald.

Hjemmet har også en rigtig god og brugbar kælder, hvor der er højt til loftet, viktualier rum, et godt og funktionelt vaskerum, samt et godt og praktisk disponibelt rum, der er perfekt til opbevaring.

Ejendommen er beliggende i Fousing, hvor I bliver en del af et godt fællesskab, med kort afstand til skov og natur. Skolebussen holder lige uden for døren, og kører til skolen i både Asp og i Struer så det passer med skoletiderne. Asp ligger i øvrigt i cykelafstand, kun 4 km herfra, hvor der både er dagpleje, vuggestue, børnehave, skole, SFO og ikke mindst en dag­lig­va­re­bu­tik med et godt sortiment. Til Struer er der kun 6 km. og derfor også en god cykelafstand for både børn og voksne.

Så vil I gerne bo i et roligt kvarter, men med kort afstand til de daglige fornødenheder, så ring allerede i dag på 97 85 19 00, så aftaler vi en tid til fremvisning.

Fakta om Struer (20.594 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.758 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.723 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.924 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,4

Oplysninger

Sagsnr.
70503944
Boligareal
129 m²
Rum/værelser
5/4
Antal etager
2
Depositum
3 måneders husleje
Aconto Varmeudgifter
0 kr.
Aconto Vandudgift
0 kr.
Antenne pris
0 kr.
Internet
0 kr.
Lejeperiode
Ubegrænset
Tilgængelig fra
2. feb. 2024

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Patrick Hald Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE

para@edc.dkEDC Ejen­doms­grup­pen

EDC Ejen­doms­grup­pen

Mundbergs Allé 1, 7600 Struer

705@edc.dk97 85 19 00