Ejerlejlighed fra EDC

Strandvejen 23, ST. TV

7600 Struer

2.695.000 kr.

8/5 rum, 255 m²

Central beliggenhed og med skøn udsigt

Tag med på fremvisning på Strandvejen 23 st.tv. og Strandvejen 23 st.th., som er beliggende i en ejendom med 3 ejer­lej­lig­he­der, hvoraf de to overnævnte nu er til salg samlet.

Strandvejen st.tv, er en dejlig lejlighed på 190 kvm. fordelt på 3 plan, med en flot udsigt over lystbådehavnen med Bremdal og Venø i horisonten. Der er få minutters gang fra byens mange kulturelle tilbud og Struers gågade.

Boligen er smagfuldt indrettet med flotte gulve, lyse lofter og et dejligt lysindfald, som understøtter den gode rumfølelse. Gennemgående for boligen er et sikkert og kva­li­tets­be­vidst materialevalg, store rum med gode in­dret­nings­mu­lig­he­der og en god rumfølelse.
Indrettet med flot lyst køkken i åben forbindelse med dejlig spisestue. Lyst badeværelse med bruseniche, bryggers samt rummelig gang med trappe til 1. sal. Her er indrettet med en dejlig stue, bemærk her den dejlige udsigt over havnen. For­æl­dresove­væ­rel­se med stor skabsvæg, samt med direkte adgang til badeværelse med badekar. Fra stuen er der trappe til stor repos på 2. sal, som i dag er indrettet til kontor, bemærk også her den dejlige udsigt. Her er desuden 2 gode værelser.

Tilhørende lejligheden er en dejlig sydvendt gårdhave med adgang fra stuen. Par­ke­rings­plads, hvor to båse er forbeholdt denne lejlighed.

Strandvejen st.th., er en dejlig 3-værelses lejlighed på 65 kvm. Tilhørende denne lejlighed er en parkeringsbås samt adgang til gårdhave med fælles brugsret.

Ta’ med os på fremvisning og se med selvsyn, hvad disse ejer­lej­lig­he­der byder på. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på tlf. 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, som passer dig – Vi viser frem alle ugens dag.

Kast dig ud i det !

Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert.