Hvad kan du låne for?

Der findes nogle få tom­mel­finger­reg­ler, som stammer fra Fi­nan­stil­sy­nets retningslinjer.

  • De fleste kan finansiere en bolig, der koster 3 – 4 gange så meget som husstandens årlige indkomst før skat.
  • Køber skal selv have en opsparing til udbetalingen på 5% og lidt omkostninger. Godkendelse til finansiering afhænger også af formueforhold, alder og husstandens situation i øvrigt.

Få friske øjne på din boligøkonomi

Vil du gerne ringes op for at få et godt lånetilbud eller en uforpligtende gennemgang af din økonomi? Klik på knapperne og læs mere om, hvad disse pen­ge­in­sti­tut­ter kan tilbyde dig.

Vi hjælper dig med at realisere din drøm

Se, hvad Ringkjøbing Landbobank kan tilbyde dig

Få det optimale ud af din boligøkonomi

Se, hvad Lån & Spar Bank kan tilbyde dig

Du kan let skifte bank

Du behøver ikke at være ved at købe eller sælge bolig, for at vi hjælper dig med at få et godt tilbud på dine bank­for­ret­nin­ger. At få set på pri­va­tø­ko­no­mi­en med friske øjne og opdage nye muligheder burde være lige så naturligt som at få tjekket sine forsikringer en gang i mellem. Selvom mere end 25 % af danskerne overvejer et bankskifte, er det langt færre, der får gjort noget ved det.

Låneomlægning kan give store gevinster

Det kan koste dyrt at have det forkerte realkreditlån. Når renter og kurser skifter, er det vigtigt at få rådgivning. Hvis du overvejer at sætte din bolig til salg inden for få år, kan det forkerte lån koste dig mange tusinde kroner.

Mange boligejere tror fejlagtigt, at de automatisk hører fra deres bank eller kreditforening, hvis de bør lægge deres boliglån om. De mange forskellige lånetyper og produkter gør imidlertid, at der af og til skal individuel, personlig rådgivning til. Derfor er det altid godt at få friske øjne på dine muligheder - også hvis du har andre lån end boliglån.

Sikker med Gjensidige

Gennem vores sam­ar­bejds­part­ner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Bliv kontaktet af Gjensidige